Forum LOVAC
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Rujan 09, 2010, 17:28:55

Novosti:

Forum LOVAC od novo učlanjenih članova traži da se predstave, tema se nalazi pod (LOVSTVO - Predstavljanja lovaca članova foruma) reći nekoliko riječi o sebi neka Vam ne predstavlja problem i gnjavažu, dovoljno je reći Vaše ime, odakle dolazite... i po želji još nešto više o sebi i svojim lovačkim navikama i uspjesima...

Str: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 34
Ispis
Autor Tema: Alpski brak jazavčar  (Posjeta: 14221 )
caus
lovac

Email
« Odgovor #435 : Oľujak 08, 2010, 15:47:33 »

Zao mi sto nisam pratio temu, a volio sam komentarisati i odgovoriti na mnoga pitanja...
Koja slika od mene..
Evidentirano
peca
lovac.info
*

Email
« Odgovor #436 : Oľujak 08, 2010, 16:10:24 »

dobri brakovi a jesu li to krive noge u lijevog
Evidentirano
caus
lovac

Email
« Odgovor #437 : Oľujak 08, 2010, 19:13:04 »

Druze ovaj par brakova nije vise kod mene stim da je mladi imao jednu krivu nogu, a kuju sam upario s visim brakom... inace sad imam vise brakove jer ovi iako puni zelje za radom u stranama planine nisu mogli doci do izrazaja. Ovaj visoki je fantastican tragac ali fali mu na ostrini, dosta solidno radi u mjestu star godinu dana,
Evidentirano
HERCEGOVAC
lovac

« Odgovor #438 : Oľujak 08, 2010, 20:51:00 »

palac palac
Evidentirano
Alpino
lovac

Email
« Odgovor #439 : Oľujak 08, 2010, 21:02:45 »

Da bi ocjenijo psa trebao bi biti stariji od 9 mjeseci tu se več formirao,te možemo nešto vidjeti.
Evidentirano
TUROPOLJE
lovac.info
**

Email
« Odgovor #440 : Oľujak 08, 2010, 21:06:46 »

uf uf Pa ovdje je tema ,, Alpski brak jazavčar,, a ovi viši od gonića  mad slL
Evidentirano
caus
lovac

Email
« Odgovor #441 : Oľujak 09, 2010, 02:40:42 »

Imam standarde i lijepe brakjazavicare, ali nastojim dobiti nesto vise pse i jace konstrukcije s urodjenim tipicnim radom braka. Treba dobit radne pse...koji svojim exterijernim vrlinama uspijevaju raditi u teskim uslovima planine i visoke sume.
Evidentirano
Antezg
lovac.info
**

« Odgovor #442 : Oľujak 09, 2010, 11:06:47 »

Dešava se svašta,meni je kuja na gornjoj dozvoljenoj granici visine,parena sa psom u odličnoj ocijeni bacila 2 štenca koji su viši i jači od dosta balkanaca shok shok, ostali su svi u standardu-tko zna tko se i kada igrao s papirima
Evidentirano
SEJFO
lovac.info

MAGNUM LEGENDA

Email
« Odgovor #443 : Oľujak 09, 2010, 22:29:39 »

pozdrav!! zagi

iskren da budem ja nisam ljubitelj ABJ ( njih ću imati kad ostarim obzirom da su kraći od goniča Wink Grin)  al mi je ovaj kastor stvarno lijep. takođe mislim da bi trebao davati dobro potomstvo,,, interesuje me ,,,, da li goni sam il  u grupi,,,, šta hoću reći,,,  da li brakovi gone (traže) sami il su predviđeni za grupni lov, mislim 2-3 psa ( mislim na držanje vepra u mjestu itd )!!! palac palac palac
Evidentirano

NE SLIJEDITE ME I JA SAM IZGUBLJEN!!!
Pepi18KA
lovac.info
*

Email
« Odgovor #444 : Oľujak 09, 2010, 22:36:08 »

pa pošto su kratkonogi goniči,imaju manji radijus kretanja i manja je mogućnost da će ih više biti na istom mjestu u isto vrijeme(npr. na vepru)...a sve zavisi kako se nauči...ja ih dosta znam koji su super u radu kad su sami a još bolji kad ih je više... živjeli
Evidentirano

Bog je svakom čovjeku odredio broj dana u životu. Dani provedeni u lovu nisu ubrojeni u taj broj.
DARK
lovac.info
*

Email
« Odgovor #445 : Oľujak 10, 2010, 00:28:21 »

Imam standarde i lijepe brakjazavicare, ali nastojim dobiti nesto vise pse i jace konstrukcije s urodjenim tipicnim radom braka. Treba dobit radne pse...koji svojim exterijernim vrlinama uspijevaju raditi u teskim uslovima planine i visoke sume.

Ne razumijem neke ljude...zašto uništavati pasminu još više i ovako je u Hr a i šire skoro uništena...Neki se bore da spase što se spasiti da a neki kemijaju i ne znaju ni sami što bi htjeli imati. Još k tome i muljaju papire i ocjene eksterijera. Nije bit lovne kinologije dobiti samo radnog psa, nego dobiti pravi primjerak pasmine odličnog u radu.Vjeruj mi da je to veliki uspjeh kinologije i želja svakog lovca kinologa...
Evidentirano
TUROPOLJE
lovac.info
**

Email
« Odgovor #446 : Oľujak 10, 2010, 10:41:21 »

Sejfo .. ima ABJ koji su bolji od svih dug. gonića i gone svinje po par sati u najgorim uvjetima .
Nažalost večina tih je prodana preko granice jer naši lovci neznaju šta imaju.
Ako govorimo o svinjarima onda se dotićemo svih rasa gonića a svaki istinski svinjar treba raditi samostalno .
Evidentirano
zelenadolina
lovac.info
*

Email
« Odgovor #447 : Oľujak 10, 2010, 20:34:24 »

Sejfo .. ima ABJ koji su bolji od svih dug. gonića i gone svinje po par sati u najgorim uvjetima .
Nažalost večina tih je prodana preko granice jer naši lovci neznaju šta imaju.
Ako govorimo o svinjarima onda se dotićemo svih rasa gonića a svaki istinski svinjar treba raditi samostalno .
Slažem se s tobom da svaki svinjar treba raditi samostalno.
Evidentirano
peca
lovac.info
*

Email
« Odgovor #448 : Oľujak 11, 2010, 15:59:02 »

Sejfo brakovi dobro gone i sami i u paru.Gone sporije od dugonogih goniča i divljač se sporije kreče pred njima(lisica npr. ide puno sporije kada je gone brakovi nego dugonogi goniči)Mislim da za lovišta u bih je idealna kombinacija brak i gonič pa kad gonič otjera daleko brak se vrača i traži dalje.Sada svi spominju samo brakove svinjare a mogu oni biti i dobri zečari.Vidio sam jednu kuju braka koja je dizala zeca baz problema vidio sam i kako brak ulazi u jamu tako da nemoraju biti samo svinjari.Pravi brak je dosta oštar, oštriji od goniča pa je dobar i za štetočina.     pozdrav živjeli         
Evidentirano
zelenadolina
lovac.info
*

Email
« Odgovor #449 : Oľujak 15, 2010, 19:00:53 »

Rad pasa na divlju svinju u grupi može se dogoditi i događa se u skupnim lovovima,a na takve situacije mi ne možemo kao lovci uvijak uticati,ali kad neko trenira u grupi odrasle pse i misli da je to rad,onda je to nešto što ja ne želim komentirati ,jer kvaliteta psa se tu ne može vidjeti .
Evidentirano
 Str: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 34
Ispis
Skoči na: