Forum LOVAC
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Rujan 09, 2010, 05:54:20

Novosti:

Samo za prave LOVCE, forum LOVAC....

Str: [1]
Ispis
Autor Tema: Prijepis oružja  (Posjeta: 318 )
moreno40
lovac.info
*

moreno40@net.hr moreno40
Email
« : Oľujak 10, 2010, 15:08:55 »

Pošto sam u zadnje vrijeme nešto od oružja prodao, a nešto nabavio palo mi je na pamet da otvorim temu koja će, čini mi, biti zanjimljiva. Radi se o prijepisu oružja. Dosad sve što sam kupio i prodao bilo je lokalno tako da nisam ni razmišljao o ovome. E sad kopka me ovo. Dali se prijepis oružja može napraviti u bilo kojoj policijskoj postavi ili to mora biti striktno ona u kojoj je oružje regstrirano? Npr. našao sam pušku u Bjelovaru. Dolazim često u Zg, a i prodavatelj također. Pitanje je možemo li prepisati oružje u Zg?
Evidentirano
nazime
lovac.info

Vodu za nikim, vino za nekim, rakiju za svakim

« Odgovor #1 : Oľujak 10, 2010, 17:06:19 »

Koliko je meni poznato, prodavatelj odjevljuje oružje u PP po mjestu stanovanja.
Ako je čovjek iz Bjelovara, on odjavljuje u Bjelovaru ti prijavljuješ u Zagrebu.
Evidentirano

...nije sretan ¸ko puno ima, sretan je onaj ko malo treba...
Najbolji Hrvatski Tamburaši
vajo
lovac

Email
« Odgovor #2 : Oľujak 10, 2010, 17:15:55 »

Pa mislim da ne, treba ga odjavit di je prijavljeno, ja sam kupio u Rijeci, pustio sam gospođi od koje sam kupovao nabavnu   dozvolu i osobnu, ona je to riješila sama u svojoj PP a ja sam samo došao po pušku i otišao prijavit u svoju PP, i za drugu pušku isto tako, prodavatelj je bio bliže ali druga PP, morao je tamo odjavit.
Evidentirano
valdop
Global Moderator
lovac.info

Gine se al se nekako živi

« Odgovor #3 : Oľujak 10, 2010, 17:17:48 »

oružje se odjavljuje u PP gdje je registrirano, OBAVEZNO, kod prodaje je potrebna samo nabavna dozvola kupca i oružni list prodavaoca.
Evidentirano

IŠiprak
lovac.info
*

isiprak@hotmail.com
Email
« Odgovor #4 : Oľujak 10, 2010, 19:40:23 »

Tako je, a za prijavu i oružje na uvid.
Evidentirano

Nikada se ne laže više nego li prije izbora, za vrijeme rata i nakon lova.
tkbj
lovac

Email
« Odgovor #5 : Oľujak 10, 2010, 23:16:53 »

da ... tako mi je rekla teta u PU Bjelovar ... ako kupis rabljeno moras sa nabavnom u PU di je prijavljeno oruzje ... tamo se odjavi i policija upise u nabavnu podatke o oruzju ... 
Evidentirano
fazan
lovac.info

Živim da lovim

« Odgovor #6 : Oľujak 11, 2010, 08:13:37 »

oružje se odjavljuje u PP gdje je registrirano, OBAVEZNO, kod prodaje je potrebna samo nabavna dozvola kupca i oružni list prodavaoca.
Nema se što dodati ili oduzeti na Valdopovo tumačenje.
Evidentirano

Hrvatske domovine sin.
 Str: [1]
Ispis
Skoči na: