Kettner trgovine u Osijeku i Zagrebu Fanzoj trgovina u Zagrebu MA-RA Trgovina i servis oružjaRitoša Trgovine TRGOVINA ZA LOVCE TETRIJEB

Autor Tema: HKS I HLS  (Posjeta: 3506 )

Offline jura

  • K
  • *
  • Postova: 92
  • Karlovac
Odg: HKS I HLS
« Odgovori #15 : 02. 03. 2012. 13:50:29 »
Nezgodno je to što u cijeloj situaciji opet najviše naje... onaj mali čovijek, dakle lovac. Kome se obratiti hks ili hls. Kao da smo na placu i tko ponudi bolje. HKS godinama se bavi našim lovnim psima pa s dogodi i to da neka gospođa u štiklama dođe suditi rad pasa na divlju svinju u gateru samo zato jer je njoj brak jazavčar ili neki dr lijepi pesek i ona je odlučila položiti za suca za tu pasminu, a ista ta gospođa nikad u životu nije bila u lovu i nema pojma šta pas mora raditi u gateru osim onoga što je pročitala u pravilniku. Isto tako vezano za našeg posavskog goniča kojeg hvalimo na sva usta, a nitko neće priznat da jedini genetski čisti i kvalitetni posavski gonič nalazi se u srbiji jer su naši svi več toliko izprekrižani da se nezna da li je ptičar ili posavac. O brak jazavčaru da i ne govorim, svako selo ima svoju liniju, a najbolji su oni koji zagovaraju one na "malo višim nogama". E to vam je ljudi naša kinologija dala, i to je prikaz rada hks. Ima tu i vrlo iskusnih i odličnih sudaca (da ne govorim o imenima) koji ne toleriraju gluposti, ali i ima onih koji za pola kile janjetine daju ocijenu koju želiš.
Vezano za HLS. Malo je to naglo krenulo s mnogo obečanja od strane dečaka, ali istina je samo jedna. Da dobro je da lovci sude lovačke pse jer svi ti suci su na prvom mijestu lovci kinolozi, a na drugom novopečeni sudci. Ali isto tako je istina da HLS nikada neče biti priznat od strane FCI-a, pa s obzirom na to treba zakopati ratnu sjekiru između HKSa i HLSa i napraviti ogranak u HKSu s lovnim sudcima i lovnim psima.

Offline antoniog

  • K 1000
  • ****
  • Postova: 1099
  • Lokacija: de
Odg: HKS I HLS
« Odgovori #16 : 02. 03. 2012. 15:49:27 »
Dali če Gosp.Selimović pobijditi na izborima HKS.Jer sadašnja situacija nevodi nikuda.

 

SLUŠNI CENTAR PAVLOVIĆ
Zagreb
TETRIJEB TRGOVINA
Zagreb
LOVAC.INFO OGLASNIK sada je RUKSAK.NET outdooor oglasnik