Hvala na komentarima. Ma imam par tisuća sličnih fotki... 200-tinjak vučjih, preko tisuću medvjeđih, o broju srnećih ne bih nagađao. Sve iz doba kad sam puno puno više boravio na terenu. Sad imam više iskustva i bolju opremu, a manje vremena... jbg, to valjda tako ide.
manje-više sve je slikano u Gorskom kotaru i radi se o isključivo divljim životinjama, nema gaterskih...
jura23, dobro si primjetio pomalo "dlakavu situaciju", jednu od najdlakavijih u životu... šuljao sam se za medvjedicom i malcem do hranilišta gdje je mečka klopala kukuruz... tamo fino kleknuo pored grma i fotkao... odjednom se mečka odlučila vratiti natrag ISTIM putem na kojem sam ja bio... i tako ja klečim pored grma, idu oni prema meni... okinem još par fotki, spustim fotić... i jbg, već su na 25m... 20... ako ustanem, tek će me onda skužiti (vjetar bio prema meni), ako ostanem, doći će do mene... i dok sam si ja kalkulirao, skrenuli oni lijevo s puta... imam još par dobrih fotki te mečke koje vjerno prikazuju njezinu predanost obrani potomka... moram ih samo pronaći...