almir ja cu ti rci zasto,,,, jer su kolege zaluđeni sami sobom bili dok im se nije stalo na rep!
jer dok se bar kod nas pokušava nesto promjeniti,, susjedne drzave su jos više zaluđene samim svojim radom i njezim ispravnošcu!
a ovdje ako se treba nesto promjeniti, onda ja mislim da su radili do sad kako treba nebi se ništa trebalo mjenjati!
znaci jedina promjene koja bi se trebal desiti u HKS i cak HLS bi trebala biti ta da rade kako trebaju!
ali taj sindrom, ne da imaju samo te dvije organizacije!
vec sve i jedna i sve i jedno ministarstvo!
od uvođenja nekih EU zakona koje se moraju mjenjati, do toga da ih niko nekuzi, i da ih niko nemože povezati, da bi se mogli sprovoditi! bla bla bla
ali valjda se trude da nam bude bolje¨!!
¨
koliko sam ja kroz svoja iskustva neke stvari vidio u zadnjih par godina da izađe ili neki novi pravilnik ili neki novi zakon pa cak i do 3 puta u 4mjeseca za jednu te istu stvar,, da treba 5-6mjeseci da se pocne raditi po tome zakonu i pravilniku kako treba! zasto??? zato jer nema niko pojma da je se izmjenio ili pravilnik ili zakon a to su službenici koji to neznaju! pa tako da neko od obicnih građana treba nesto da svati njemu treba jos 12-do 24 mjeseca da skuzi da je nesto promjenjeno, a do tada mu niko nije mogu reci šta i kako da napravi, jer niko nije imo pojma šta treba! jer ko je lud da cita NN... kad je 24sata in
pa tako fucka se njima svima, za nesto da se bolej napravi, zasto ce bolej kad ovako rade vec godinama!
i nevide da bi trebale promjene itd,,,