Nisam sasvim na temi koja je dobra fotografija,ali ne i prvi put ali ne vidim šta fali ni dobroj video snimci.Ako fotografija vrijedi više od tisuću riječi koliko tek vrijedi jedan dobar video snimak pa bio on dug i samo desetak sekundi kao što je ovaj.Na žalost ne mogu se pohvaliti da sam i autor videa ali se mogu pohvaliti da je na snimci baš moj kraj.
Tu sam se rodio,odrastao i poživio čak pola stoljeća.Ovo je avionska snimka mog zavičaja, Baćinskih jezera,bisera prirode .Tu se se rodili moji preci, obrađujući i preživljujući od te lijepe ali škre dalmatinske zemlje, ta jezera i obližnje more su ih prehranile ribom koju su lovili a u tim brdima su ponekad lovili ali i ratovoli ,krvarili i ginuli ali uvijek da bi obranili svoje.Neka mi ne zamjeri autor ili snimatelj ma tko god on bio što sam posudio jedan kratki dio snimku da bi tu ljepotu podjelio sa vama. Zahvaljujem mu što je omogućio da svoj zavičaj vidim i iz ove ptičje perspektive.Ta brda koja se vide i na snimci su srce lovišta, bolji i bogatiji dio gdje i ja lovim.
http://www.youtube.com/my_videos_edit?ns=1&video_id=I3o7JY5YU1s#