Autor Tema: Memorijal dr.Nikodem Gudac  (Posjeta: 2702 vremena)

Offline dean

• K 3000
  • *
  • Prvo gledaj od koga ide, a onda kaj ide
Odg: Memorijal dr.Nikodem Gudac
« Odgovori #30 u: 17. 09. 2007. 08:39:34 »
Nemaju viziju ni vjeru u ljude! Svi se sječamo Janice kad je počinjala, a Bruno Kovačevič radio emisiju u kojoj je molio sponzore.

Offline fazan

• Moderator
  • K 3000
  • Živim da lovim
« Odgovori #31 u: 17. 09. 2007. 09:23:12 »
članovi streljačke sekcije mog Društva na početku svake sezone dobiju akontaciju od 20000 kn, za kupnju streljiva i učešče na streljačkim takmičenjima.
No oni su svojim radom , tj organizacijom treninga ,takmičenja i lovačkih zabava moraju omogučiti Društvu prodaju hrane i piča te tako opravdati sredstva uložena u njih.
Naravno prilikom takvih priredbi strijelci imaju brigu samo oko odvijanja streljačkog dijela programa , a ostali članovi brinu oko ostale organizacije.
Iako ni ovo nije idealno ipak omogučuje normalan rad streljačkoj ekipi.
Hrvatske Domovine Sin.

Offline Mali Matek

• K 500
« Odgovori #32 u: 25. 09. 2007. 13:51:08 »
Uistinu mi je žao što je sve tako ispalo .Iako je bila dugo obavijest o održavanju memorijala ,preklopilo se sa zavjetnim hodočaščem u Mariju Bistricu . No to svakako nije razlog da se nije oformila ekipa mladeži.
Da sam znao da će te biti na treningu u subotu sigurno vam nebi naplatili trening.Isto tako obečavam vašoj ekipi da na sljedečem memorijalu ili nekom drugom takmičenju u organizaciji "Fazana"  mojom odlukom nečete platiti kotizaciju ,a ja častim ekipu paprikašem.
Nadam se da Ti se streljana sviča i da češ češče dolaziti kad počne nova sezona u gačanju glinenih golubova.
Takočer uz prethodnu najavu možeš doči puknuti iz karabina.

trebalo se javiti tajniku L.D.  koji je bio cijeli dan na streljani i ne bi platili kotizaciju ni ekipa ni pojedinci za koje bi se našlo mjesta na pojedinačnim listama, samo su trebali reč da su MHLS-a

streljana je za ovu sezonu zatvorena
otvorit ce se u prolječe 2008. godine pa cemo se dogovoriti za treninge
« Zadnja izmjena: 25. 09. 2007. 14:01:23 od Mali_Matek18 »