Pošto sam na ovoj temi moderator moram se i propisno ponašati pa ću pokušati još jednom objasnit u fino:
Nema više vrijednih nagrada na tim utakmicama to je nekad bilo! sada je nagrada za 1 mj. cca 1000 kn
nikome ni baš tako lako ubit 15 jer da je onda bi pobjednici uvjek bio ista osoba a nije!
na jučerašnjem takmičenju 1. mjesto odnio je neprofesjonalac i ne prvi put, a fair play također nitko od majstora ijako su pucali...
Druženje je barem večini na prvom mjestu evo mog primjera: ja sam u 2 dana tamo pojeo 4 punjene pljeskavice i popio 10-12 velikih,i počastio nekolicinu prijatelja jer mi je slučajno bio rođendan, puknu 5 serija,5 kutija metaka, a osvojio sam medalju za prvo mjesto ekipno koja vrijedi 30 kn A uložio jedno 800-1000kn unaprijed sam znao da neću osvojit prvo mjesto ni nagradu al sam svejedno otišao i uživao..
znači niko ne može garantirat da će doć i i pobjedit puknuvši jednu seriju koja košta 50 kn prvo iz razloga što se puca večinom na 2 rezultata, a drugo jer nemora ti svaki dan ići najbolje možda ti je i streljana nova itd itd ili jugo ko jučer
i nije istina da je sve manje lovaca na gađanjima na ovom je bilo oko 20 ekipa što je velika brojka i još masu koji su pucali pojedinačno, znači broj prvenstveno ovisi o društvu u kojem se pucanje održava, ako društvo koje organizira dolazi na pozive svih drugih društava kad organiziraju onda sva ta druga društva imaju za običaj uzvratiti tj odazvati se