Ovaj Kinez nema veze sa Foxom, barem ne onim iz Maniaga koji radi stvarno dobre noževe za sebe i mnoštvo drugih firmi. Imam isti taj nož, tj. imao sam. Koliko para toliko muzike, drška je prekratka i pretanka a oštrica predebela za tu veličinu noža. Čelik je tko zna koji no djeluje dobro toplinski obrađen pa mu to ne zamjeram.
Od svih noževa koji su mi prošli kroz ruke, a radi se o stotinama jer radim kydex futrole od kada kydex postoji, od svih Fehrmana, Bussea, Fallknivena, Chris Reevea, LionSteela i raznih customa raznih majstora iz raznih strana svijeta, noževi koji su po meni van svake konkurencije su:
Mora Of Sweden, doslovno nema boljih noževa za tu ili nekoliko puta višu cifru.
Malanika by Danijel, nevjerovatno upotrebljivi, kvalitetni i lijepi noževi.
Karlo Ban po pitanju kvalitete kovanja i toplinske obrade čelika.
Mile Leko koji ne radi drške nego umjetnička dijela.
Čuo sam i jako dobre stvari o Marku Pantoviću (Baš Čelik) i njegovoj toplinskoj obradi AISI52100 no na žalost nemam osobnog iskustva.
Tko voli tradicionalne čelike neka naruči oštricu kod Karla i da Bradi (Mile) da mu složi dršku. Tko voli modernije čelike neka naruči oštricu od Danijela i da Bradi da mu složi dršku. Ili neka kupi Danijelov Pukko, fenomenalni su. I onda neka kupi Moru kao radni nož za kojim neće žaliti kada ga izgubi ili ošteti na kosti.