Pozdrav
Evo da napišem kako sam prošao sa čizmama model Virzon
Imao sam stare čizme dosta godina i prezadovoljan pa odlučim kupit nove
Skupim tisuću kuna i pravac trgovina kupim čizme i presretan u lov
Nakon mjesec dana pukne kopča požalim se trgovcu i on provjerava kopča nije u garanciji , dobro nema veze
Iduči mjesec opet razočaranje čizma se odlijepila, odmah u trgovinu na reklamaciju
Trgovac šalje čizme u Zagreb uvozniku, DVA mjeseca ništa (išao u trgovinu ali trgovac svaki put dobiva iz ZG odgovor idući tjedan) odlučim nazvat osobno u ZG kad tamo me ispljuvaše šta ja hoću nek čekam i ja zastupnika pošaljem u PM
Odlazim u trgovinu i trgovac da spasi stvar vrati mi novac
Ajde ja donekle zadovoljan nazovem drugu trgovinu i oni mi pošalju poštom isti model ja opet sretan imam dobre čizme koje su strašno udobne
Ubrzo opet isto prvo kopča pa opet se počele odljepljivat ja u banani
Šaljem čizme trgovcu koji se nemože načudit da je to moguće
Nakon mjesec dana kolega prolazio kraj trgovine i ponese mi nove čizme ali ga trgovac izgrdi da čizme nisu puštale vodu i da sam ja pokidao čizme ali nema veze imam nove čizme baš me briga za trgovca koji tvrdi da nikad nitko nije reklamirao LaChemau (meni se odlijepile dvoje u dva mjeseca)
E sad ono naj bolje kolega koji mi je donio čizme(nije lovac) sjeda da popijemo aldumaš i da se neodlijepe, počinje mi tupit da sam lud platit tisuću kuna za čizme itd.
Dolazi kolega lovac i kaže daj ih odmah dok su nove našpricaj sa sprejem(kupio uz čizme i sprej koji košta 100 kuna)
Prelazim krpom po NOVIM čizmama kad otpadne kopča glava me zabolila bacam čizmu ljut do bola
Sjedimo i pijemo i pričam kako su stare čizme izvrsne a ove nove govno kolega predlaže da sa starih prebacimo kopče
Donosim stare i radimo usporedbu, pronalazimo na starima na đonu MADE IN FRANCE a na novima unutra na deklaraciji MADE IN MAROCCO
Pišem da onaj tko planira kupit nek razmisli i nek se raspita