Mlad, star apsolutno nebitno. Ti možeš imati i starosnih i lovnih godina a ne znaš da nije sve što je u prodaji, dopušteno koristi u lovu. Znači, mogao si kupiti i 3 u red i koristiti. Pohvalno! Možeš se složiti ili ne ali reći da je nešto smiješno me vrijeđa kao čovjeka! Pogotovo od nekoga ko očito zna o psima popu tebe. Vidi majstore ovako, imao si priliku, nisi htio uzeti štene a ako misliš da puštanje buke i svega drugog je krivo, ti nemoj ali me vrijeđati da je smiješno nemaš pravo. Mislim da u lovu nema pasa koji se boje pucnja zar ne?! Nema ih uopće, zar ne?! Jesu li psi krivi?! Naravno! Ali tako gledaju osobe poput tebe! Možemo i o genetici pričati ali bi ti i to bilo smiješno. Možemo i o strahu od pucnja, kojega nije bilo toliko prije, vjerojatno jer su punjenja ista kao prije sto godina zar ne? A mi i dalje pucamo odmah, što bliže pa ako se uplaši, otpis! Majstore, mislim da prepreka u šumama i planinama i ravnicama nema, nema rupa, kanala, zidova, ograda, smeća i plastike na sreću, nema zvukova pila, traktora, raznih motora i kvadova, nema kamenja ma sve idealno za lovne pse. Tako idealno da mogu loviti 100 godina bez da se potroše. Uglavnom, moj život je vezan za pse već 20 godina, rad sa psima, doručkujem, ručam i večeram teme o psima, svih vrsta i namjena i nemam želju se natezati s nekim poput tebe. Nisam ni najpametniji ni najbolji i za kritiku sam uvijek i za naučiti novo jer kinologija se majstore može zvati znanošću već ali mi ne možeš reći da je smiješno. Ja ću nastaviti pisati i dalje, tebi ako se sviđa ili ne, na tebi je a ako par ljudi samo proba i bude im ok, ja presretan ali ne zbog njih nego zbog pada! I da, imam lovnogpss