Joj Pero prije pola sata si kupio tog Zeissa i sad od njega radiš svetu kravu. Kladim se da ga još nisi ni montirao na pušku, a pišeš hvalospjeve o njemu serući po svemu ostalom. Do sad nisi imao ništa bolje od Leupolda ili Tasca, no odjednom si "progledao" i ništa drugo ne valja nego samo, citiram: "Zeiss Victory Varipoint M 3-12x56T*", citat završen.Nema ništa bolje od turreta na tom tvom Zeissu, jer samo s njim možeš u mrklom mraku spaziti srnjaka, daljinomjerom izmjeriti da stoji na 482 metra, otkilikati 714 klikova, staviti povećanje na senzacionalnih 12x i preciznim ga hicem pogoditi u lijevo jaje.Ajmo pisat nešto konstruktivno, otišli smo u debeli OT.
Vidi se da imate neki puno novaca. Pre puno godina sam uspješno lovio i sa 4x32, i preko 200 m.
Joj Pero prije pola sata si kupio tog Zeissa i sad od njega radiš svetu kravu. Kladim se da ga još nisi ni montirao na pušku, a pišeš hvalospjeve o njemu serući po svemu ostalom. Do sad nisi imao ništa bolje od Leupolda ili Tasca, no odjednom si "progledao" i ništa drugo ne valja nego samo, citiram: "Zeiss Victory Varipoint M 3-12x56T*", citat završen.Nema ništa bolje od turreta na tom tvom Zeissu, jer samo s njim možeš u mrklom mraku spaziti srnjaka, daljinomjerom izmjeriti da stoji na 482 metra, otkilikati 714 klikova, staviti povećanje na senzacionalnih 12x i preciznim ga hicem pogoditi u lijevo jaje. Ajmo pisat nešto konstruktivno, otišli smo u debeli OT.
300,500,kilometar,prava sitnica.A di su slike trofeja i odstrela?Nije Zeiss samo V8 ili swar samo .Pišite malo i o starijim modelima i kakvi su nakon par godina korištenja.
.......evo krenuo samoborec danas prije na ceku i to u 18,00 da bih sjedio u 18.30....da bih pucao u 19,05....i vec sam doma....."stari Zeiss"bez klikova..ovako i onako odradio posao da sam vidio svinjce od 30 kila u kozi..sutra slika astaklo je mrak..mjeseca ima no do 150 metara je sigurni pogodak barem danas na njivi(psenici)...
...cuj Pero nije samo Zeiss staklo....nebih ja nista imao protiv da je u ormaru kakav swar...Kahles i ostala banda no covjek se pokrije koliko je dugacak.... i koliko je duboki dep.Godine kazu isto svoje jer kad odmaknes prema 50-tim i oci vise ne sluze kao dok si bio mladan lovac tako da vraga stavis ispred oka ne pomaze.Danas jetreca na zaru...komad je bio mali (takvi se i sada pucaju...30 kila odrobljeno)