Ja sam uspio kupiti Victorya 3-12x56 za 800Eura, novog, zapakiranog. I kad vidiš uloženo-dobiveno, po meni je to kupnja za 5!
Danas na streljani "Domjanković" u Zagrebu prezentacija nove Swarovski optike Z8i 2,3-18x56. Šta reći ? Savršenstvo koje nije za obične smrtnike. Aluminijski tubus fi 30, podešavanje tureta do 1000 m balistički kalkulator, čak 156 slojeva antirefleksnih premaza leća, končanica 4 A-I sa osvjetljenjem u drugom fokalnom planu, 8xzoom, slika oštra, jasna, sa oštrim rubovima i lakim prepoznavanjem detalja. Jednom upucana i programirana optika sama mjeri daljinu i vrši korekciju končanice. Transmisija svjetla iznad 95% Cijena 3120 E
Lp!Citat: johnny1966 - 02. 07. 2017. 15:36:39 Ja sam uspio kupiti Victorya 3-12x56 za 800Eura, novog, zapakiranog. I kad vidiš uloženo-dobiveno, po meni je to kupnja za 5!Gdje Johnny, gdje? I Janez bi jednog po ovakvi cijeni. Lovski zdravoJanez L
Springo, nisi potpuno u pravu, kad zumiras prvu sliku ispod teksta, pise upravo z8 i 2.3-18 x 56.Da li ima balisticki kalkulator, ili se to odnosi samo na podesivi baisticki turet, ne znam - ne ulazim u to, ali model je definiran na slici.