Citat: padobranac Rusan - 29. 08. 2011. 12:52:17Jedini problem je kaj sad moraš kupit montažu posebno... a uz pro-lux su se nekad dobivali i nosači... Tako da bi uz prolux malo bolje prošao upravo te vrhunske montaže koje idu uz odlične pro-luxove optike su me opčinile pa sam se potrudio to si konačno i priuštiti ali obzirom na ogromnu potražnju istih ja jednostavno nisam uspio doči na red za isporuku... zaista mi nije bilo druge nego uzeti taj poluproizvod iz austrije i postaviti ga na rusanovu montažu picatiny šina/prstenje koja je također u rangu te optike !!ali sad je gotovo... šta je tu je.... mislim da je olakotna i utješna okolnost što je ta optika montirana na također austrijski poluproizvod steyr clasik 8x68s pa stvar izvlači vizuelni efekat kompatibilnosti...na ovoj optici ima i mogučnost upucavanja različitih streljiva ili po različitim udaljenostima... ja ču tu mogučnost koristit tako što ču sam punit municiju ali sa vojnim zrnima različito odrezanih vrhova... u odnosu na dužinu odsijecanja zrna posebno če biti podešeno i prstenje na balističkom turetu...
Jedini problem je kaj sad moraš kupit montažu posebno... a uz pro-lux su se nekad dobivali i nosači... Tako da bi uz prolux malo bolje prošao
Sile, samo bih htio nadodati da bi bilo dobro puniti municiju sa barem tri vrste baruta te paralelno usporediti njihovu moć i dubinu prodora. Ovo se naravno treba raditi uz varijaciju količine punjenja u koracima po 0,1 gram.
pršuta (srneća) , preklopna britva, lek za pritisak, swar Z6 ali bez I ... sreća što nas znaju u konobi pa ne obraćaju pažnju na budale :biggrin: ...
Imam problem,na z6i kad upalim crvenu točku,ona treperi kao da nema dobar spoj jel imao tko sličan problem????