Mozda sam ja sad malo subjektivan u usporedbi ova dva ciljnika ali ne zato sto je jedan `marka` a drugi nije oba dva su na mojim puskama,podjednako me kostaju(ne previse) pa bi mozda bilo najbolje napisati da su oba odlicni ,nazalost nije niti jedan vrh vrha-Titan je slabiji.prvi je stigao Titan i bio sam zadovoljan kakav god je bio,godinu poslije stigao je ATN sa povecanjem 5x on mi priblizava sliku neznatno manje nego Titan sa 9x povecanjem,da ne kazem da se slika na ATN-u da bolje izostriti a u sumrak je takodjer u prednosti unatoc objektivu od 33mm naspram 42mm na titanu
Swarovski daje bolju sliku kak po danu tak i u sumrak,sa povecanjem 6x priblizava sliku jednako kao Titan sa 9x a kad kazem da Titan vise nist nevidi pritom mislim, i tu se moram objasniti ,na to da koncanicu vise ne vidis na meti dok Swarovski jos daje mogucnost da se nisani jer se koncanica uocava ,mozda ne za pucat na 300m ali do 100m da.
eto mozda zato sto bar prema karakteristikama ocekujem da bi morao dati vise od ovih gore u zbilji daje manje pa mozda ga ja ocjenjujem prestrogo,ali ova dva gore navedena su ga potukla.zato i kazem bilo bi najbolje da sam pogledas i procijenis jer ne vidimo uvjek samo ocima, i raspolozenje ponekad odradi svoje.