Evo onda!!
Imam 29 godina, dolazim iz krapinsko zagorske županije lovac sam več 11 godina(2001) bio bih i prije ali su me mučile godine...hahahah.... .Lovočuvarski ispit položio sam 2007 god.
U lov sam se zaljubio preko mog oca koji je lovac več preko 30 godina. Veliki sam zaljubljenik u lovačke pse pa tako držim kroz čitavu lovnu karijeru mađarske vižle ,a prije neke 3 godine nabavio sam i kuju Njemačkog lovnog terijera.
Kroz terijere sam se zaljubio u jamarenje. Trenutno imam i štence terijera.....na prodaju...hahha. Kada sam nabavio terijera odlučio sam da bi bilo dobro da imam nešto i za trening...pa sam nabavio i jazavca i imao ga skoro godinu dana.
nakon toga zakljućio sam da bi bilo dobro da imam nekakvu divlju svinju...pa sam nabavio i malo prase...sad več ima oko 80 kila....kako je prasica rasla skužio sam da bi bilo dobro nabaviti i vepra od kakvih 110 kila, naravno za parenje.....
...i tako sam polako došao do zološkog vrta....hahahhaha.... zanči sad imam dvije vižle kuju terijerku te 9 štenaca od nje.....i mogao bih još pisati tako 100 dana ali sam lijen za pisanje pa se nadam da je ovo dovoljno....
Pozdrav svima ,a posebno mojim zagorcima!!!!!!!!!!!!