E, stvarno jedno veliko hvala na toplom dočeku.
Možda se iskusniji (da ne kažem-stariji) lovci još sječaju naše bivše države. Ja sam rođen u njoj i to poodavno i tada su čini mi se sva školska djeca bivših republika ili barem u Sloveniji imala u nastavnom progamu 'srpskohrvatski' jezik. I pored toga što nisam bio baš najbolji učenik ipak mi je nešto ostalo. Ljetni odlasci na more, gledanje tv sa tog govornog područja, čitanje dnevne štampe i knjiga kontaktiranje sa ljudima sa tog govornog područja i na kraju moram da kažem imam svaka sa Dugog otoka su moje poznavanje hrvatskog jezika dovele do ovog stupnja. Što bi lingvisti i ostali poznavaoci hrvatskog jezika rekli za moje piskaranje bolje ni da ne pomislim. Boje da se pokrijem ušima.
Što se tiče mojeg predstavljanja imalo bi tu još da se piše ali mislim da je za početak dovoljno.
Vidim da ovaj forum okuplja ljude sa da ne kažem svih krajeva svijeta što je čini mi se pozitivno. Nije na odmet pročitati iskustva pojedinaca koji su daleko od nas. Drugi krajevi-drugi običaji. Iz toga možemo i mi štogod naučiti i primijeniti u našem pozitivnom odnosu do prirode i njenim stanovnicima.
Koristim ovu priliku da ujedno pored ostalih pozdravim i učesnike foruma iz Slovenije i svima skupa zaželim bilo 'dobru kob' ili 'dober pogled'.
Kako se izržava taj pozdrav u ostalim državama sudionika ovog foruma nije mi znano ali i njima izražavam pozdrave u kontekstu gore navedenih.
E2rd