Želim se zahvaliti svim lovcima i prijateljima moga oca koji su bili uz nas kad nam je bilo najpotrebnije. Zahvaljujem se također i prijateljima iz Splita koji su potegli taj ne tako mali put da se posljednji put oproste od prijatelja i također gosp. Vladi Nagliću koji je pokazao da je zbilja bio prijatelj moga oca koji nam je pomogao platiti račun u gostionici VILA-VELEBITA (karmine). Znao sam da ima mnogo prijatelja, ali toliko puno to nisam znao i da su nam svi pomogli da nitko nije okrenuo leđa to dovoljno govori kakav je čovjek bio. Jedino šta još mogu napraviti za one koji ga ne poznaju je forum sa njegovom biografijom i slikama njegovih radova koje ću uskoro objaviti, a vi ćete biti obavješteni gdje i koja stranica. Ne samo što je moj otac, ali mislim da ga ne smijemo zaboraviti. Nadam se da ću i ja jednoga dana dobiti njegove ruke, volju i želju da postanem lovac te da ću Vam ja raditi slične radove jer to je bila njegova želja. Trenutno nisam u mogućnosti posvetiti se tome jer imam malo dijete i ženu, a kako je situacija dosta teška ne mogu si dopustiti da izdvojim vremena i krenem njegovim stopma, imam želju i volju koja još mora čekati i nadam se da ću ostvariti polovicu onoga šta je on uspio u životu...
VELIKO HVALA NA SVEMU
LOVCIMA I PRIJATELJIMA...
sin Dominik