Kerber samo ti piše. Nema beda! Nikola je gledao ako se ne varam kako je taj pas ušao u gater i za 3 sekunde su ga nosili vani u djelovima. To je jedan primjer kod nas, a primjera ima mnogo pa ajmo s njima van. Treba poštivati i cijeniti i tu pasminu, kao i karelca i dogo-a. U matičnim zemljama su ponos i dio tradicije, nemojmo po njima pljuvati ako o njima nikaj ne znamo ili ako ih ne shvaćamo.
Ne znam i ne zanima me. Prvo gledam od koga ide, a onda kaj ide i tako to tretiram.
Citat: PinzHunter - 10. 11. 2008. 20:36:27Bilo bi dobro da nam tog psa predstaviš u pravom svijetlu. Tako reci u slici i rijeci jer mi isto zelimo da ucimo. Biti ce mi drago.Ako vas nesto konkretno zanima, pitajte. :-)
Bilo bi dobro da nam tog psa predstaviš u pravom svijetlu. Tako reci u slici i rijeci jer mi isto zelimo da ucimo.
Kako nitko nema iskustva sa RR-om, najbolje bi bilo da RR dovede svog, odemo u neki gater i vidimo kako pas radi. Ove priče, radi vako, goni nako, prati krvni trag. Fućkaš to kad niko nije vidio.
Citat: nazime - 10. 11. 2008. 23:20:52Kako nitko nema iskustva sa RR-om, najbolje bi bilo da RR dovede svog, odemo u neki gater i vidimo kako pas radi. Ove priče, radi vako, goni nako, prati krvni trag. Fućkaš to kad niko nije vidio.To sto ti to nisi vidio, ne znaci da nitko nije vidio. A i da vidis, mogao bi suditi samo o konkretnom psu, njegov rad ti ne bi morao apsolutno nista reci o radu citave pasmine.Al nije bitno. Pozdrav, uzivajte.
Citat: RR - 11. 11. 2008. 00:33:04Citat: nazime - 10. 11. 2008. 23:20:52Kako nitko nema iskustva sa RR-om, najbolje bi bilo da RR dovede svog, odemo u neki gater i vidimo kako pas radi. Ove priče, radi vako, goni nako, prati krvni trag. Fućkaš to kad niko nije vidio.To sto ti to nisi vidio, ne znaci da nitko nije vidio. A i da vidis, mogao bi suditi samo o konkretnom psu, njegov rad ti ne bi morao apsolutno nista reci o radu citave pasmine.Al nije bitno. Pozdrav, uzivajte.Kaj je pisac time htio reći?! Koja je svrha tog posta?