hvala kako ga je najlakse naucit na cvrstu fermu
evo jacu ti prenjet savjet sto sam ja dobio; od ugajivacnica i od covjeka koji se bavi skolovanjem pasa!
da nemisli neko opet da sam ja izmislio nesto!!! ako nekog zanima ko mi je reko nek pita!
da trebas puno raditi to znas,
drogo mozda da pokusas sa prepelicama imas bas tu u oglasniku cojek sto ih prodaje nisu skupe a da se pomalo raditi,
ako ti je jako zivahan i nemozes ga ti smiriti,onda je puno teze
mozes probati sa daugackom lainom na nekih 10met.
ako bi radio sa prepelicama one su ti dobre nece da lete, onda ga drzis na lajni dok se ne smiri kad se smiri i pokaziva prena tome onda ga trebas puno pohvaliti! mozda ako kazes da je jako zivahan da radis sa lajnom,par puta pa onda da probas da je pusten!
jos nesto pticar treba od misa pa do slona da markira znaci sta god postoji i kad god markira pohvaliga nema veze jeli misa ili pticu!
a moj osobni savjet ti je kad treniras da onda svaki drugi dan to radis ispocetka.
mislim jer sam ja treniro svaki dan sa psima i vidio sam da to bas nije toliko dobro,moda se varam ali bar kod mene je taj slucaj!
kad se pozeli bolje ide!
i jos nesto mozda bi bilo bolje prvo da ga pustis pola sata da se istrci pa onda sa skolovanjem, jer ako je mlad onda bolje da se prvo izigra i polako onda raditi sa njim!
mislim da stoji puno i u skolovanje pticara