Pozdrav svima na forumu. Upllacen lova;ki ispit. Isti dan procitana literatura. polaganje krajem
drugog mj. Procitao skoro sve teme od nastanka foruma i moram vam odati priznanje na vrlo visokom
stupnju medjusobnog uvazavanja za razliku od nekih ribickih foruma u hr gdje sve prsti od jala,
zavisti i omalovazavanja. Nadam se da ce atmosfera tolerancije i dalje krasiti ovaj forum. S gustom
ga citam, a pokusacu se i aktivnije ukljucivati koliko mi vrijeme dopusti.
Poštovana gospodo lovci, Pozdrav.
Apsolutno se slažem sa ovim citatom iznad.Bilo mije drago kad sam našao ovu stranicu i već mjesecima pratim rad ,članke,komentare i slično i sad eto odlučio da se logiram.
Vidim da ima ovdje vrsnih lovaca sa zavidnim iskustvom,a isto tako i dobar broj friških lovaca među koje se i ja mogu ubrojiti.
Naime meni počinje predavanje u ožujku sa ispitima početkom travnja.
Nakon višegodišnjeg boravka u lovištu (kao dječak) sa svojim pokojnim ocem strast se eto uzburkala dasam sad nakon nekoliko godina izbivanja iz te okoline odlučio ponovo posvetiti prorodi.
Koji je to nevjerojatni osječaj.
Opet ista mirisna jutra s lavežom pasa koji čekaju da počne lov.
Opet isto veselje kad se prate tragovi i nagađa gdje su ,koliko ih je,kad će naići.(mislim naravno na divljač-svinje).
Miris promrzlog zraka u nosnicama koje se lijepe od hladnoće priliko udisaja(metar snijega i minus 10).
Crni obrisi svinja koje trče kroz snijeg,,,PREKRASNO.
jedva čekam da prođe ispit.
Kolege,oprostite ako sam malo odužio,ali strast je to.
Dobra Vam kob.