Evo da se prdstavim ukratko.
Ime mi je Anton,rodjen sam 1980, zivim u Kastelima kraj Splita.
Clan sam lovacke udruge "Kastilac" iz K.Luksica od 1996,isprva kao stazist a onda po polaganju lovackog ispita 2000. god. kao punopravni clan.Od 2008 paralelno sam i clan LU"Bena" iz Blizne Donje.
Od lova najvise lovim sitnu divljac,grivnu i sljuku i zeca usput, te me u novije vrijeme sve vise zanima lov visoke divljaci. Lovio sam svinju u pogonskim lovovima i s ceke.
Stravstveni sam uzgajivac lovackih pasa, prvenstevno pticara , te sada imam 2 setera i pointera te ne mogu zamisliti lov bez kvalitenog psa.
Od oruzja koristim kal 16 St Ettienne,staru polozaru koju sam naslijedio, te Kettner bokericu 12/70. lovim u paru s bratom koji je nedavno kupio Browning Bar light Gold eclipse 3006 a ja sam na njega stavio Zeiss Duralyt 2-8 x 42 te smo se aktivirali po cekama na svinju a ja planiram kupit u skoroj buducnosti neku repetirku u istom kalibru.
Na profil sam se ukljucio da cujem misljenja i iskustva drugih lovaca pogotvo da obogatim svoje znanje o uzljebljenim cijevima i lovu na krupnu divljac.
To bi bilo to , pozdrav svima i nadam se ugodnom druzenju.