Poštovani lovci i forumaši,
Pošto sam novi član na forumu, mislim da je red i da se predstavim.
Imam 33 godine i živim u Zagrebu. Oženjen, otac jednog djeteta. Liječnik sam po struci i radim u Plivi.
Od djetinjstva imam afiniteta za lov, ali na žalost tek 2003 godine sam bio u prilici početi ozbiljnije sa lovom. Tako sam počeo sa stažom u LU "Hrvatski Sokol" te nakon godinu dana polažem lovački ispit. Nakon toga učlanjujem se u LU "Zagrebački Lovac". Pošto Udruga nema lovišta uglavnom se bavim komercijalnim lovom. No, mečutim planiram se učlaniti u jednu od udruga u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji ili Gorskom kotaru. Uopče mi ne bi bilo teško "protegnuti noge" iz Zagreba.
Do tada lovim s prijateljima (komercijalni lov) koji su iskusni lovci, te su lovili po cijeloj Hrvatskoj a i šire, tako da dosta naučim i od njih.
Što se tiče lovstva posebno mi je interesantno područje balistike i oružja (kako lovačkog tako i vojnog). Redovito pratim literaturu iz tog područja več 16 godina. To ne znači da mi nisu zanimljiva i ostala područja lovsta. Ipak, moram priznati da sam nekako "najtanji" u kinologiji, ali i to čemo nadoknaditi!
Kad sam surfajuči internetom prvi put slučajno "nabasao" na forum ugodno sam se iznenadio kako temama tako i zavidnim znanjem pojedinih članova foruma. Prvo vrijeme sam samo pratio forum, pa sam evo i ja odlučio da se pridružim ekipi.
Odnedavno sam član MHLS grada Zagreba te se nadam da mogu doprinjeti u daljnjem radu.
I na kraju mislim da svatko od nas može nešto naučiti od nekoga i stoga želim što više postova na forumu!!!
Poštovani lovci to je za sada sve od mene, nadam se da ću doprijeti u radu foruma.
Dobra Vam Kob
Džudžan