Evo pošto sam novi na sajtu Lovac ujedno i da se predstavim. Ja sam Bojan Becner iz Prijedora, imam 34 godine, diplomirani sam ekonomista, zaposlen u AD "Toplana" Prijedor. Aktivno se bavim lovom od svojih malih nogu. Lovom su mi se bavili i čukundjed, prandjed, djeda, otac, stričevi i sad ja i brat. Član sam L.U. "Ljubija" sekcija "Ljeskare" posjedujem sledeće lovačko naoružanje, sačmarica IŽ 27 kal. 12, lovački karabin 7x64 sa optikom , i lov. karabin 30-06 springfilg bez optike. Imam Srpskog goniča starog 7 godina (specijalac za lov na lisicu i zeca) te muškog brak jazavičara - crni starog 3 godina (pokazuje odlične rezultate u lovu na divlju svinju) i kerušu epanjol bretona staru 2 godine. Ove sezone u našem udruženju odstreljeno je oko 25 kom divljih svinja, 19 srndaća u proteklom ljetnom lovu - od toga jedan u srebru, zeca ove godine nismo lovili jer zbog smanjenje populacije u proteklim sezonama donjeli smo odluku da se ne lovi ove sezone. Eto to bi bilo ukratko o meni, pa se čujemo kroz forum sa novim komentarima i naravno fotografijama.
Dobar pogled.