Nebih se baš složio da optika mora biti skupa ko dragi kamen da bi služila... kad sam kupovao optiku gledao sam leupolda iz razloga kao malo kvalitetnije a opet meni prihvatljivo cijenom... tražio sam optiku malo većeg povećanja i savjetovao se s frendom koji se kuži u optike bolje od mene, i on mi preporuči Sightron! Reko kaj me ..beš kakav božji sajtron!? I veli on meni to ti je kvalitetna optika za relativno malo para, proguglaj malo... i zbilja ja to malo istražim i nađem si optiku umjerenom cijenom i karakteristkama bas kakve sam želio... i da skratim priču- nisam pogriješio, meni je odličan... i toplo ga preporučam... Sigtron STAC 4-20x50... klikovi turete slušaju u milimetar... ako je sve drugo u redu optika drži grupu kroz istu rupu... također sam jednom kolegi upucavao vortex mislim da je 6-18x44 ali nisam siguran... isto odlična optika još ljepše slike od mog sightrona, isto drži grupu ko i moja, a jedan klik je doslovno pomak za širinu zrna... još je jeftinija od sightrona i također 10 godina garancije... ko nemože platiti swara,zeisa i sl.ove optike su sasvim upotrebljive...