Bok Hrvoje.Ja necu reci da imam velika iskustva ali prvo nemozes uopce usporedivati Buschnela sa Swarovskim.Drugo ja znam kada sam, kupovao optiku...lovim i zivim u Njemackoj onda sam sebi odredio jednu cijenu dokoje cu novce izdvojiti znajuci da ce zena kvocati koji tjedan poslije kupnje.Usao sam u trgovinu(Kettner u Frankfurtu i pogledao cime raspolazu.Izabrao sam par komada i to je recimo bio jedan Zeiss pa Swarovski,Kahles i jos jedna divlja firma ..aha Dokter...uz moj potpis i neku malu kauciju uzeo sam sve cetiri optike i drugu vecer uzeo na ceku.Mracak je polagano padao a ja sam pravio eksperimente...aha ta udljenost na to povecanje..jedno oko ..drugo oko...pa dalekozor..sve do skoro cvrstog mraka.Bile su vani zvjezde...sta sada da tvrdim ostao sam izmedu Zeissa i Swara..evo imam Swarovskog ...veli se kvalitetu moras platiti.Ako vechoces Buschnella radije uzmiMeoptu...ja imam dvije...nemam prigovora...to je samo moje misljenje mada bih volio da se i drugi ukljuce u ovo kasno doba da kazu svoje...bok