Poštovanje svima! Ja sam novi na forumu te se ovom prilikom želim predstaviti. Otkad forum djeluje pročitao sam gotovo sve postove u temama koje me zanimaju tako da više manje znam apsolutno sve o čemu se pisalo iako sam kroz forum "surfao" samo kao gost! Naime, zbog opsega posla koji sam obavljao nisam bio u mogućnosti sjediti za kompjutorom i pisati mailove; dakle lakše ih je bilo samo čitati! Sada je situacija sasvim drugačija, posao drugi, tako da ću i ja nekad moći s vama direktno sudjelovati u raspravama koje me budu zanimale! Forumu i ljudima koji na njemu djeluju najveće pohvale jer zaista se može puno naučiti i doznati. Normalno, ima i bisera! Inače, dolazim iz Zadra i imam 11 godina lovačkog staža. Obožavam doslovno svaku vrstu lova, a zbog terena na kojem lovimo više prakse imam u lovu na sitnu divljač(zec, fazan, šljuka, prepelica, jarebica), nego na visoku! Iako je visoka divljač za moj pojam specijalna draž, zbog posla i bezbroj okolnosti do sada nisam mogao sudjelovati nego u tek desetak takvih lovova! No to ne znači da nemam oružje za takvu vrstu lova te da ovim putem neću upoznati nekog prijatelja kod kojeg ću se moći doći okušati u takvom lovu. Obožavam lov, prirodu, psa, brinem o divljači, doslovno unapređujem lovstvo, a iskreno ono što me je najviše povuklo, a zatim i zarazilo lovom je ORUŽJE! Strastven sam zaljubljenik oružja kako dugog tako i kratkog! U svojoj kolekciji imam 15 cijevi, a svoj nick name RANGER94 dao sam po modelu moje winchesterke 30-30 koju strašno cijenim...Eto, da dalje ne duljim jer ne bih do sutra, nadam se iskrenoj, daljnoj suradnji sa svim članovima te vas ovim putem pozdravljam i svima skupa želim dobru kob i ugodno druženje. Pozdrav, RANGER94.