Parkour je simulacija lova pucas golube tkzv.patka.šljuka prepelica.fazan zec ...dok je trap bio lovacki ili olumpijski disciplina u kojoj golub odlazi od tebe i bez trap puške si u problemu jer pucaś na većoj daljini goluba koji se penje vjeruj mi s lovačkom puškom ćeś poslati pucanje u pm
Bio sam jučer u Loboru na trapu i mogu reći da mi je drago da nisam poslušao tvoj savjet :)
Išao sam lovačkom puškom, Zastavina hamerless položara, kalibar 16... i gađao u serijama 7/10 i 8/10. S time da sam imao dosta pogodaka s drugim metkom, na većim udaljenostima. Dakle, može se. Nije to neki rezultat za osvajati natjecanja i medalje, ali za uvježbati se za lov i za malo uživati u pucanju iz svoje puške, sasvim zadovoljavajuće.
Kada bih se baš htio baviti trapom kao sportom i ići po natjecanjima gledao bih da si nabavim trap pušku. Ali budući da me u ovoj fazi zanima prvenstveno lov, a trap i slične discipline kao vježba za lov, mislim da nema potrebe za novom puškom, za sada.
Svakako bih volio probati i skit, a posebno parkur... i namjeravam čim mi se pruži prilika.