Forum LOVAC
Divljač => Trofeji => Dermopreparacija => Autor teme: Lovac - 01. 11. 2008. 22:26:33
-
Javite podatke adrese telef da ljudi imaju izbor
PREPARATORI HR:
1. ALBERT - lovačko preparatorski atelje, vl. Albert Matija, Dobriše Cesarića 6, 10360 Sesvete 01/2008-636
2. Nino Frančeski - Brlićev trg 2, Slavonski Brod, 091 5343248
3. Ivica Kanižaj - Vrbovec
3. Roko Rebić
4.
PREPARATORI BIH:
1.Zlatko Maros ;Vučipolje 152 /Bugojno 0038763/352-573
2.Pavle i Zoran Grkinić; Kupreška7/Sarajevo 0038733/641-336
3. Vlado Sajević Stara Bila -Vitez preko puta motela"Daćo"uz magistralni put M.5
4. kože štavi i obrađuje trofeje Nikola Sajević ista lokacija.
5. Sedžad Kalčo Divjak-Vitez.(otac folk pjevačice Sanele Kalčo)
6. Pavle i Zoran Grkinić; Kupreška7/Sarajevo 0038733/641-336
7. Merim Tabaković 0038761165217 sarajevo
-
PREPARATORI BIH:
1.Zlatko Maros ;Vučipolje 152 /Bugojno 0038763/352-573
2.Pavle i Zoran Grkinić; Kupreška7/Sarajevo 0038733/641-336
3.Merim Tabaković 0038761165217 Sarajevo.
.
-
Ne želim ja baš ništa reći, niti poznajem ikoga od navedenih niti znam tko je najskuplji a tko najbolji!
Tema su adrese i kontakt brojevi i vezano za to sam se i javio!
Ako vas dvojica imate neraščiščenih računa predlažem da to riješite bez da mene uplićete u to jer ne poznajem niti jednog od vas dvojice!
Ili bi bilo najbolje da otvoriš novu temu vezanu za kvalitetu preparata jer i mene zanima "best buy" i iskustva na tu temu!
-
Preparatori u BiH:Vlado Sajević Stara Bila -Vitez preko puta motela"Daćo"uz magistralni put M.5
kože štavi i obrađuje trofeje Nikola Sajević ista lokacija.
Preparator:Sedžad Kalčo Divjak-Vitez.(otac folk pjevačice Sanele Kalčo)
i kome je bliže preparator u Sarajevu tj.Grkinić adresu trenutno ne znam.
-
Pavle i Zoran Grkinić; Kupreška7/Sarajevo 0038733/641-336
Za Sajeviće sam čuo od prije,radili su neki kolege kod njih preparate ptica.
-
LOVAC stavio podatke u onoj rubrici i vidim ima prostor za podatke preparatora iz BiH ono što se sjetih ja stavio po toj ideji,canis takođe a vjerujem da u drugim regijama ima još pa kome šta paše nek izvoli.Kod nas je živio veliki lovac i preparator koji sad živi u Glini mislim i njegov sin je takođe preparator i ćini mi se štavi kože to su Starčevići da lo ko zna iz tog kraja.
-
Imam za štaviti krzno divlje mačke i vepra odstreljenih ove godine,pa molim informaciju o dermopreparatoru koji štavi i krzna u PRIMORSKO-GORANSKOJ ŽUPANIJI unaprjed se zahvaljujem.
-
Ja osobno nosim sve Ivici Kanižaju u Podjales pokraj Vrbovca i jako sam zadovoljan cijenom i kvalitetom! Baš sam ga zvao jučer da dođem podignuti: imam jednog lopatara s Cresa, patku s Lonje iz šume Lipovice, šljuku benu iz šume Žutice, šljuku bekasinu i fazana iz Topolja..da zaboravio sam kapitalnog jazavca iz Ogulina .Biti če sve gotovo za nekoliko dana pa ću poslikati i ovo što imam doma da vidite kako čovijek radi...Koga zanima gdje se točno nalazi i kako radi pošaljite mi pp
-
izuzetno dobar usudio bih se reći najbolji preparator u bih je merim tabaković zaposlenik veterinarskog fakulteta u sarajevu , radi najsuvremenije metode prepariranja uz upotrebu airbrush tehnike u što sam se uvjerio iz prve ruke.
-
Ovo što se odstreli kod nas Ivica je super d4 d4
Pozdrav
-
izuzetno dobar usudio bih se reći najbolji preparator u bih je merim tabaković zaposlenik veterinarskog fakulteta u sarajevu , radi najsuvremenije metode prepariranja uz upotrebu airbrush tehnike u što sam se uvjerio iz prve ruke.
Brat mi nabavlja umjetne čelenke od Merima. Merim ih radi odlično ,od zubala do oblika lubanje,a njegov preparat nisam još vidio.
-
Sto kolega drazen napisa AIRBRUSH tehnika-za one koga interesira to nije netoda prepariranja nego samo zavrsna obrada preparata ili ti farbanje.Airbrush znaci -zracni kist,sa tim kistom se naprimjer farba njuska divlje svinje,noge kod mocvarica,umjetne kljove,itd.U danasnje vrijeme nezamislivo je profesionalno raditi prepariranje a nekoristiti za finalizaciju airbrush takodjer i ostalu tehniku koja nam se nudi u usporedbi kako se to radilo prije50 godina i vise.
-
svi znamo da airbrush tehnika nije tehnika prepariranja nego faza u završnoj doradi preparata.
upotreba airbrusha kod finalizacije preparata normalna stvar ali puno "velikih majstora" ga ni danas ne koristi vjerovao ili ne, pa su nekima i njihovi radovi dobri.
-
Evo ovako to izgleda uzivo
-
Pozdrav
Ivica je naj d4
-
Pozdrav
Ivica je naj d4
(http://lh5.ggpht.com/_wRkEtant5xQ/Sop6CgNMPwI/AAAAAAAAAto/tIxXfTdpw3g/s576/DSC02654.JPG)
koji od ovih je ivica dois
-
ljepo ljepo just
-
(http://img19.imageshack.us/img19/7250/lovaczec2.jpg)
lovac,preparator,lovovođa L.D"Toplica"Živinice g.Podgorčević Sakib dobor ćovo i šaljivđija
-
Evo ljudi poslije duzeg nagovaranja cast mi je predstaviti vam kolegu preparatora iz Zagreba,jako nadaren i skroman pasionirani lovac-Preparator on se zove Josip(Joza)Petravic.Radi po instrukcijama Austrijske skole prepariranja.
tel.0038516545249
mob.0989809327
-
Teško moj macune, za štavljenje kože i preparate krupne divljači znam da radi Roko Rebić u Imotskom.
Meni je pernatu radio Nino iz Slavonskog broda, pošalješ mu po autobusu.
Pozdrav
-
Koliko ja znam radi ti Rebić u imotskom ali nabavit cu broj moram i ja do njega
-
aj pliz stavite broj pa da pomognemo coviku lakše prebrodit krizu! ;D
-
nino franceski iz sl broda jedan od boljih prijatelja nase familije... puno ih iz dalmacije salje autobusom i stvarno je najbolji preparator hrvatske!!!
-
evo brojevi od Roka Rebica iz Imotskog 098202521 i 0981373726
-
ma nema na cemu zato smo tu da ucimo raspravljmo i pomazemo d4
-
Evo da vam predstavim u par rijeci i slika mog kolegu preparatora i strastvenog lovca Iveka Krajinu iz Tomislavgrada
-
d4
-
Ako netko ima važeće kontakt podatke (broj telefona ili adresu) od preparatora Nine Frančeskog, Ivice Kanižaja, Josipa Petravića ili nekog drugog kvalitetnog preparatora molim da ih objavi (ili mi pošalje putem maila).
Hvala unaprijed,
Goran
-
Ako netko ima važeće kontakt podatke (broj telefona ili adresu) od preparatora Nine Frančeskog, Ivice Kanižaja, Josipa Petravića ili nekog drugog kvalitetnog preparatora molim da ih objavi (ili mi pošalje putem maila).
Hvala unaprijed,
Goran
poslao sam vam u privatnim porukama