Forum LOVAC
Lovstvo => Lovstvo => In memoriam => Autor teme: lovac 1 - 31. 03. 2014. 22:01:17
-
S tugom i žalošću javljamo da nas je iznenada napustio veliki ćovjek, lovac i gospodin Tomo Mitak - Legenda.
Sječat ćemo ga se kao velikog zaljubljenika u lov, prirodu i druženje.
Neka mu je laka Hrvatska gruda
Počivaj u vječnim lovištima
-
Lp!
Moja iskrena sućut.
Lovski zdravo
Janez L
-
Ja sam izgubio dragog prijatelja , kolegu lovca i takmaca na streljanama Zagreba i okolice .
Iskrena sućut obitelji i svim članovima "Prirode " Sesvete.
-
Tomo, neka ti je lahka ova Hrvatska gruda. Na ovozemaljskim streljanama nebumo se više družili i pucali. Jednog dana, kad i mene dragi Bog zeme ksebi, bumo opet, kak i negda, male zapucali.
Bil je veliki "zafrkant" i zabavljač, čovjek vedrog duha i vesele naravi, uvijek spreman za šalu i "zajebanciju" i po tome ću ga ja pamtiti.
PS
Jednom prilikom kad sam rekao Tomi da je umro zajednički poznanik, lovac, on me upita: "Zake je vmrl, kaj nije imel pametnejšega posla ?"
-
Počivao u miru...
-
Neke mu je laka zemljica.
Tko ce sad popisivati strijelce za ferplay, heh ?!
Bilo je uvijek smijeha kraj njega.
-
Zatečen sam ovom vijesti, kako, šta? Još mi odzvanja u ušima njegovo: Stari punim mini magnum. FN golubara i pumperica Winchester lovna. Intenzivno smo se družili na streljanama i u lovu krajem osamdesetih, sve do početka rata.Oko njega uvijek je bilo živo, nešto se događalo. a kad su se našli on i njegov kum Brusek nije bilo veće predstave. Nažalost oboje su preselili u vječna lovišta, nadam se u neki bolji svijet.
Iskrena sućut obitelji.
-
Posljednji ispračaj dragog prijatelja Tome Mitaka biti će u petak 04. travnja u , 13,20 h na groblju
o Markovom Polju.