Forum LOVAC
Lovstvo => Lovstvo => In memoriam => Autor teme: Gogo - 30. 01. 2015. 21:40:20
-
Sinoć je u Osijeku tragično stradao Marijan Jukić, član LD Mursa Osijek.
Kao diplomirani inženjer zootehnike bio je veliki ljubitelj životinja, uživao je u radu s konjima, a velika ljubav bila mu je i lovna kinologija.
Biti će pokopan sutra u 11,10 sati na osječkom novogradskom groblju, točno na svoj 36-ti rođendan :(
(https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/10933690_1537193609885868_7053911975292794975_n.jpg?oh=792cf82bbc6fe00067e416cd1421b220&oe=5521053A)
Juka, počivaj u miru.
-
Počivao u miru
-
R.I.P.
-
pocivao u miru i nek lovi u vjecnim lovištima
-
Pocivao u miru.
-
R.I.P
-
Ode mlad čovjek. Počivao u miru.
-
Počivao u miru.
-
Šta ti je život... Lovče počivao u miru .
-
Nek mu je laka ova naša hrvatska gruda.
-
R.I.P.
-
Počivao u miru.Iskrena sućut obitelji.
-
Počivao u miru.
-
Počivao u miru.
-
Počivao u miru.
-
Počivao u miru.
-
Počivao u miru.
-
Lovče počivaj umiru.
-
Počivao u miru božijem.
-
Moja iskrena sućut obitelji i svim onima koji su ga osobno poznavali i dijelili ljepote ovozemaljskog života !
Pokoj vjećni daruj mu Gospodine .
-
Osobno sam ga poznavao. Predivan čovjek, dobar kolega i istinski lovac.
Počivao u miru prijatelju.
-
Sam bog zna razlog ovakvoj sudbini,pocivao u miru kolega
-
Počivao u miru Božjem! Iskrena sućut obitelji !
-
Upravo čuo još jednu ružnu vijest. Napusti nas je veliki lovac i zaljubljenik u lov i prirodu Rade Bekavac. R.I.P. Rade, neka ti je laka Hrvatska zemlja. Dva velika lovca nas napustila u par dana. Veliki gubitak istinskih prijatelja. Iz Mosorskih lovišta preselio je u vječna.
-
Bekavac je bio vitalan, bio je dobar lovni znalac, volio je Biokovo i divokoze, ovo je tužna i znenadna vijest. Iskrena sućut obitelji.
-
Iskrena soćut obitelji obojici velikih Lovca. Neka vam bude laka, Hrvatska zemlja.
-
Istinski zaljubljenik u prirodu,lov,kinologiju,konje...,uvijek nasmijan i spreman na šalu,čovjek veselog duha,pravi prijatelj...!
Marijane, imenjak moj,sresti ćemo se u vječnom lovištu,a do tada zbogom i Dobra kob!
Također i sućut obitelji Bekavac!
-
Imao sam sricu upoznati gosp.Radu Bekavca i to smatram velikim privilegijom ,pocivaj u miru dragi kolega
-
Laka mu zemlja
-
Počivao u miru.