Forum LOVAC

Divljač => Korištenje divljači i plodova lovišta => Lovački restorani.:.gostione => Autor teme: SSG - 24. 08. 2007. 08:06:59

Naslov: Zbirka ugostiteljskih objekata - dobra kapljica i još bolja papica
Autor: SSG - 24. 08. 2007. 08:06:59
Posjetite restoran Gradina
mailto:vinko.pavlic@ka.hinet
Naslov: Odg: Restoran Gradina-Josipdol
Autor: medo - 24. 08. 2007. 16:02:10
Hocu kad stignem i ako nije dobro bit ce >:( d7
Zezam se!!!
Zanima me ima li web stranicu i navratit cu kad budem u prolazu d4
Autor: Lovac - 24. 08. 2007. 16:20:17
I kakvih sve specijaliteta tamo imač Vlasnici su ti rodbina, prijatelji, poznanici, dali su vlasnici lovcič  :-*

Restoran Gradina otvoren je 05.11.1995. godine, a nalazi se na magistralnoj cesti Karlovac - Senj u mjestu Josipdol. Vlasnik restorana gospodin Vinko Pavlič završio je višu ugostiteljsku školu u Saveznom centru za unaprečenje ugostiteljstva u Opatiji i več deset godina radi kao privatni ugostitelj. Svoje znanje, več je potvrdio na brojnim takmičenjima.
Unutrašnjost restorana urečena je umjetničkim slikama i reklamnim stolom. Restoran dnevno nudi desetak vrsta predjela, pedesetak vrsta glavnih jela i do deset vrsta slastica. Specijaliteti kuče su jela od divljači, plata "Gradina" steak "Gradina", lički odrezak punjen šunkom, sirom i gljivama. U asortimanu glavnih jela svakodnevno se nudi morska (oradu, brancin, zubatac) i slatkovodna ribu, te školjke. Bogatu ponudu upotpunjuje veliki izbor vrhunskih i kvalitetnih vina iz poznatih podruma širom Hrvatske.
U vodečih je 100 restorana ušao 2001., 2002., 2003. i 2005. godine.
Autor: SSG - 28. 08. 2007. 07:39:57
I kakvih sve specijaliteta tamo imač Vlasnici su ti rodbina, prijatelji, poznanici, dali su vlasnici lovcič  :-*

Restoran Gradina otvoren je 05.11.1995. godine, a nalazi se na magistralnoj cesti Karlovac - Senj u mjestu Josipdol. Vlasnik restorana gospodin Vinko Pavlič završio je višu ugostiteljsku školu u Saveznom centru za unaprečenje ugostiteljstva u Opatiji i več deset godina radi kao privatni ugostitelj. Svoje znanje, več je potvrdio na brojnim takmičenjima.
Unutrašnjost restorana urečena je umjetničkim slikama i reklamnim stolom. Restoran dnevno nudi desetak vrsta predjela, pedesetak vrsta glavnih jela i do deset vrsta slastica. Specijaliteti kuče su jela od divljači, plata "Gradina" steak "Gradina", lički odrezak punjen šunkom, sirom i gljivama. U asortimanu glavnih jela svakodnevno se nudi morska (oradu, brancin, zubatac) i slatkovodna ribu, te školjke. Bogatu ponudu upotpunjuje veliki izbor vrhunskih i kvalitetnih vina iz poznatih podruma širom Hrvatske.
U vodečih je 100 restorana ušao 2001., 2002., 2003. i 2005. godine.
Nisu mi rodbina.Poznam Vinka.Predsjednik je Lovačkog saveza Karlovačke županije i LD Vepar Josipdol.
Naslov: Bistro Jezero - Lokve
Autor: Lovac - 30. 08. 2007. 21:07:40
 d1 Bistro „Jezero“ nalazi se na jezeru u Lokvama (Gorski kotar). Udaljen od Rijeke 45km i Zagreba 130km starom cestom Rijeka - Zagreb. Ako putujete Auto-cestom Rijeka-Zagreb izlazite na izlazu za Delnice.

*  Tel.  +385 51 831 260
    *  Mob. +385 98 257 740
    * Osobe za kontakt: Sandra & Boris Kauzlarič

Bistro "Jezero" nalazi se u Lokvama (Gorski kotar) uz samo jezero gdje možete provesti ugodne trenutke uz blagovanje u jelu i piču. Nudimo vam jela od divljači, specijaliteti od žaba, slatkovodne ribe i još mnogo toga. U proljetnoj, ljetnoj i jesenskoj sezoni na terasi našeg bistroa uživati čete u okruženju goranske šume i pogledom na jezero a u zimskoj sezoni blagovati u goranskim domačim jelima uz ugodnu toplinu kamina i osoblje bistroa „Jezero“ koje će se za sve to pobrinuti. Ako ste željni tišine bez buke automobila i ugodne svježine goranske prirode onda ne razmišljajte dugo jer vas sve to čeka u blizini našeg objekta u kojem nakon šetnje oko jezera i šumskim stazama možete doči provesti ugodne trenutke u toplini bistroa „Jezero“. Za sve vas nudimo poslovne, svadbene, ročendanske menue te proslave godišnjica vjenčanja i ostalih vama važnih banketa do cca. 90 sjedečih mjesta. U sklopu objekta nalaze se i iznajmljivači soba i apartmana te barke, kanu, pedaline i sandoline.  z10
Naslov: Odg: Bistro Jezero - Lokve
Autor: Mali Matek - 30. 08. 2007. 21:52:16
svake godine kad idem na more pročem ali nikako da se i zaustavim  sljedeči put kad cu ič probat ću nagovoriti svoje da stanemo
Autor: nazime - 01. 09. 2007. 21:05:24
Redovito stanem na žablje krake.
Autor: SSG - 10. 09. 2007. 07:20:35
Redovito stanem na žablje krake.

Ja ih obožavam.Onda eto i mene uskoro. d7
Naslov: Prepelica restoran - Otok - Prelog
Autor: Lovac - 10. 09. 2007. 17:54:03
Obitelj Horvat u ugostiteljstvu je od 1991 godine, gdje se svojim radom i trudom u gastronomiji dokazala 1998 godine, priznanjem HOK-a.

2001 godine kupuje svoje vlastito izletište i restoran "Prepelica" u mjestu Otok, kraj Preloga.

Posjeduje i imanje u vinogradarskom dijelu Mečimurja, u mjestu Banfi, na samoj Hrvatsko-Slovenskoj garnici.
Restoran "Prepelica" ugodan je inspirativan ambijent za vaše poslovne susrete, domjenke,
svadbe te rekreacije uz rijeku Dravu.

Svi ljubitelji mečimurskih jela i po želji internacionalne kuhinje, štovatelji dobre hrane i njegovatelji gastronomske kulture, uživat će u restoranu "Prepelica", gdje ih vlasnici radosno očekuju.

Zna li netko nešto višeč  d1
Naslov: Odg: Prepelica restoran - Otok - Prelog
Autor: SSG - 11. 09. 2007. 10:13:54
Potekla mi slina na usta gledajuči ovu ljepotu :-* z10 d7
Naslov: Restoran Lovački Rog - Pojatno
Autor: SSG - 11. 09. 2007. 10:23:12
Vl. Zlatko Petrič, Restoran na staroj Karlovačkoj cesti,prema Zagrebu,u mjestu Pojatno,na izlasku iz Karlovca.Jela od divljači,mesa,slatkovodne i morske ribe.Do njega se nalazi streljana na leteče mete tvrtke M90 iz Duge Rese.Preporuka svima!!!!  ;D d7
Naslov: Odg: Restoran Lovački Rog-Vl. Zlatko Petrič
Autor: skyangel - 11. 09. 2007. 11:09:01
kaj nije lovački rog u ilicič  ;D
Naslov: Odg: Restoran Lovački Rog-Vl. Zlatko Petrič
Autor: SSG - 12. 09. 2007. 11:15:12
Ima ga i u Karlovcu,a vjerojatno još ponegdje ;D d7
Naslov: Gostionica VESELOM LOVCU, Lukavec
Autor: Lovac - 11. 10. 2007. 08:14:34
Gostionica VESELOM LOVCU, Lukavec. Zna li netko više o restoranuč d1
Naslov: Odg: Gostionica VESELOM LOVCU, Lukavec
Autor: shaga - 11. 10. 2007. 08:18:29
Gostionica VESELOM LOVCU, Lukavec
vlasnik: Jakov Rašperič
adresa: Lukavec bb, 10412 Donja Lomnica
telefon: (01) 623603
Ovo ste i vi vjerovatno mogli da nadjete (google) ali eto da bar pokusam da pomognem
Naslov: Odg: Gostionica VESELOM LOVCU, Lukavec
Autor: Lovac - 11. 10. 2007. 08:38:54
Mislio sam iz osobnoga iskustva dali netko zna nešto više, kakva je hrana, usluga i sl. Vlasnik lovacč d1
Naslov: Restoran Lovac - Trilj
Autor: Lovac - 12. 10. 2007. 01:00:16
Restoran Lovac smješten je u gradu Trilju uz idiličan tok rijeke Cetine i obilje dalmatinskog raslinja. Uz to, Trilj je i frekventno raskrižje dvaju nezaobilaznih cestovnih pravaca.
Restoran Lovac - najcjenjeniji restoran cetinske kuhinje

Još 1969. obitelj Krolo u Trilju osnovala je restoran Lovac, koji je danas najpoznatiji i najcjenjeniji restoran cetinske kuhinje u Dalmaciji.
Rezultat je to dugogodišnje ustrajnosti na kvaliteti jela i usluge koja se prenosi generacijama.
35 godina tradicije jamči nezaboravan doživljaj vrhunske cetinske kuhinje i atmosfere.

Restoran Lovac je smješten u gradu Trilju, uz tok rijeke Cetine i obilje dalmatinskog raslinja. Uz to, nalazi se neposredno uz frekventno raskrižje dvaju nezaobilaznih smjerova za turiste koji putuju u dalmatinsko primorje ili u susjednu BiH.
To restoran Lovac čini idealnim mjestom za odmor i uživanje u tradicionalnim delicijama nadaleko poznate cetinske kuhinje.

Restoran Lovac,
Put Vedrina b.b.,
21240 Trilj,
Hrvatska

TEL.:021 831 268
MOB.:+3850989117326
e-mail: restoran.lovac@st.t-com.hr

Zna li netko iz osobnog iskustva što o restoranuč
Naslov: GOSTIONICA LOVCU - Rakov Potok
Autor: Lovac - 12. 10. 2007. 01:03:02
GOSTIONICA LOVCU - Rakov Potok vl. Zlatko Korenčič

Zna li netko iz vlastitog iskustva nešto više o gostionicič d1
Naslov: Gostionica K LOVCU - Topolovac
Autor: Lovac - 12. 10. 2007. 01:06:05
Gostionica K LOVCU, Preloščica
vl.: Davor Horvatinovič
Preloščica 33, 44202 Topolovac
telefon: (044) 420394

Naslov: Hotel Lovac - Pazin
Autor: Lovac - 12. 10. 2007. 02:33:37
Šime Kureliča bb
52000 Pazin
Tel: +385 52 624 384
Fax: +385 52 624 219
E-mail: tisadoo@inet.hr

Ima li netko osobna iskustva sa hotelomč d1
Naslov: Kafič Dobra Kob-Karlovačka tržnica
Autor: SSG - 23. 10. 2007. 10:24:09
Kafić se nalazi na karlovačkoj tržnici
Naslov: Odg: Kafič Dobra Kob-Karlovačka tržnica
Autor: Gogo - 31. 10. 2007. 23:24:15
bio sam 2-3 puta na cugi,ništ posebno,ima par trofeja na zidu i tak....
Naslov: Odg: Restoran Lovac - Trilj
Autor: rubi - 10. 11. 2007. 21:43:40
Vlasnici restorana su poznati Dalmatinski lovci a što se tiče samog ambijenta i hrane to su svake pohvale.
Interijer restorana je u lovačkom stilu s dosta dermopreparata a lovački specijaliteti su majstorski spravljeni.
Mislim da se obitelj Krolo koja je i vlasnik restorana bavi i lovnim turizmom "agencija Vuk".
Jedan veliki broj puta sam u prolazu svartio i uvijek oduševljen napustio.
Naslov: Restoran Kod Macole - Korenica
Autor: MAUZ - 12. 11. 2007. 13:03:56
Restoran koji nikako ne mogu zaobici na putu za Dalmaciju i u povratku... Izvanredan Meni, usluga, ambijent...

(http://img111.imageshack.us/img111/5531/slika001cs7.jpg)
(http://img218.imageshack.us/img218/331/slika006xu3.jpg)
(http://img407.imageshack.us/img407/9893/slika005jo2.jpg)

Naslov: Odg: Restoran Kod Macole - Korenica
Autor: skyangel - 12. 11. 2007. 14:33:34
macola je nekad bio savršen restoran za po putu, no proširenjem prostora i sadržaja, postali su malo aljkavi te se više ljudi čak i otrovalo hranom tamo. nekad mi je bio nezaobilazna stanica, a danas više ne stajem za ništa... al opet, to sam samo ja
Autor: medo - 12. 11. 2007. 17:22:14
Ja i dalje stanem pa makar na kolace i da se rukujem sa zemljacima m1 m1
Nekako su mi zemljaci ukoceni ali sto ces ;D ;D
 Ovisi kojim putem idem ali nezaobilazna stanica definitivno d4
Autor: Mali Matek - 12. 11. 2007. 20:36:28
Restoran koji nikako ne mogu zaobici na putu za Dalmaciju i u povratku... Izvanredan Meni, usluga, ambijent...

potpisujem
Autor: Lovac - 12. 11. 2007. 20:52:24
Moračemo probati njihovu kuhinju :-*, pa dati sud   d1
Autor: medo - 12. 11. 2007. 21:04:41
Moračemo probati njihovu kuhinju :-*, pa dati sud   d1
Mogli bi to onda zajedno ;D ;D ;D
Naslov: Odg: GOSTIONICA LOVCU - Rakov Potok
Autor: Štef - 14. 11. 2007. 12:06:27
GOSTIONICA LOVCU - Rakov Potok vl. Zlatko Korenčič

Znam ja, birtija u kojoj možeš pojesti odličnog odojka i to je to. "Lovcu" se zove jer je pokojni gazda bio lovac a i sadašnji je takočer.
Autor: SSG - 07. 12. 2007. 08:22:45
čovjek je legenda.Ja ga površno znam,nismo čak ni poznanici ali znam da  je "lud" sto na sat.Nejebe ga ništa.Klopa kažu da je odlična,nisam jeo nikada.Kad budete išli tamo,obavezno mi javite.BTW. ima isti nadimak kao moja malenkost ;D
Naslov: Odg: GOSTIONICA LOVCU - Rakov Potok
Autor: Štef - 08. 12. 2007. 20:51:03
Zar nije gater u njenoj blizini ččč

Je, par kilometara po cesti prema Galgovu. Gater je 500 metara nakon lovačke kuče.

Jel možda imaš broj telefona i znaš li tko je vlasnik gatera ččč

Imam broj i poznam gazdu.

Sorry, tek sam sad pročitao post, bio on line par dana a nisam čitao postove. Ak kaj treba samo reci, tam mi je matično društvo a i ja sam sudjelovao u izgradnji gatera.
Naslov: Hotel Biser- Pag
Autor: Lovac - 12. 06. 2008. 00:06:15
Dali je bio tko i kakvi su utisci?
Vlasnik je Pero Jelinić - strastveni lovac

Hotel – restoran ''Biser'' smješten je neposredno uz pjeskovitu plažu i udaljen je cca 15 min. lagane šetnje od centra drevnog Paga.

Hotel ima 2 kata, 20 soba, 50 ležaja. Sobe su moderno opremljene. Svaka soba ima kupaonicu, WC, balkon, TV sa 65 strana programa, telefon sa direktnim biranjem, klima uredaj i ventilaciju.

Vila Bisera je smještena neposredno uz hotel, ima 6 soba i 6 apartmana. Sve sobe i apartmani su moderno opremljeni.
Svaka soba ima kupaonicu, WC, balkon, SAT TV sa 65 strana programa, telefon sa direktnim biranjem. Vila i hotel imaju cuvano parkiralište a smješteni su neposredno uz pješcanu plažu.

Prelijepi restoran u staklu omogucava ugodan boravak ljeti i zimi; spojen sa terasom okruženom suptropskim zelenilom, nudi sve vrste svježih morskih specijaliteta kao i neke specificne paške i ostale hrvatske specijalitete.(http://www.hotel-biser.com/materijal/slikeapp/restoran/Untitled-6.jpg)
Naslov: Odg: Hotel Biser- Pag
Autor: Lovac - 12. 06. 2008. 00:18:41
Evo još fotki od našeg kolege koji je bio sa curom, cura se nije oporavila od trofeja još do dan danas  d4
Autor: medo - 12. 06. 2008. 07:49:15
Hotel je koliko cujem dobar medjutim interijer ne odgovara mijestu turizma.
 Ovako uredjen je sigurno zanimljiv za turizam u unutrasnjosti Hrvatske ali bas na otoku nije. Cak me malo i zbunjuju svi ti trofeji koji pokazuju da je vlasnik lovac medjutim na Pagu tih zivotinja nema. Sto li je vlasnik htio reci s tim trofejima je ččč
Autor: skyangel - 12. 06. 2008. 10:01:51
Biser je lijepi hotel, al i po meni preskup za tu ponudu, predaleko od centra grada, plaža mu je onak khm khm. Ali je recimo najbolji u odnosu na ostale hotele u pagu po mojem osobnom mišljenju.
Naslov: Hotel Jastreb, Begovo Razdolje
Autor: Lovac - 24. 01. 2009. 21:28:57
Hotel Jastreb, Begovo Razdolje

Hotel Jastreb nalazi se u jedinom naseljenom mjestu u Hrvatskoj iznad tisuću metara - Begovom Razdolju. Karakteristične arhitekture i ugodnog ambijenta hotel ima 42 sobe sa 110 ležajeva, aperitiv bar, restoran, prostor za seminare, salon za zabavne igre i prekrasnu ljetnu terasu. Bogata i raznovrsna gastronomska ponuda našeg restorana, uz standardno ukusne pansionske obroke, sadrži i sve goranske specijalitete: jela od divljači, žabe, pastrve, slastice od šumskog voća... a za organizirane grupe preporučamo uslugu cateringa.

Kritike komentari molim.. d1 d1
Naslov: Restoran i prenočište STARI BAĆA - Mrkopalj
Autor: Lovac - 24. 01. 2009. 22:33:58
Stari Baća, apartmani i sobe, ***, vl. Obitelj Starčević, pansion, a la carte ponuda, tel. 051 833 501, mob. 098 644 000

Mrkopaljski specijaliteti:
 rostilj[/list]
Naslov: Odg: Restoran i prenočište STARI BAĆA - Mrkopalj
Autor: Štef - 28. 01. 2009. 14:06:31
 Jel ima razlika između ona dva specijaliteta (sir škripavac) na prvom i trećem mjestu?   pesi I stavi naravno pozivni broj (051)
Autor: shaga - 28. 01. 2009. 14:09:29
Jel ima razlika između ona dva specijaliteta (sir škripavac) na prvom i trećem mjestu?   pesi I stavi naravno pozivni broj (051)
Mnogo mu se svidio.......
OBAVEZNO NARUCITI
Autor: Lovac - 28. 01. 2009. 21:34:55
Ma nisam ja bio ali bila moja nosl pa mi pričala...
Naslov: PETRUS hotel Tršće
Autor: Lovac - 12. 02. 2009. 19:44:59
Specijaliteti goranske kuhinje.
http://www.petrus.hr/galerija6.php (http://www.petrus.hr/galerija6.php)

(http://www.petrus.hr/galerija/photos/HotelPetrusiDepadansa (56).jpg)
(http://www.petrus.hr/galerija/photos/HotelPetrusiDepadansa (76).jpg)
[/list]
Naslov: Odg: PETRUS hotel Tršće
Autor: Schultz and Larsen - 12. 02. 2009. 19:58:00
Gulaš od puhova, jelena  i veprovine mmmmmmmmmm d4
Autor: SEJFO - 12. 02. 2009. 20:03:07
 Ko časti !!! zagi ;) ;) ;)
Autor: ri istra - 12. 02. 2009. 20:03:38
ako se ne varam u Trscu su najbolji lovci na puhove??
vec dugo nisam jeo puha,a stvarnoooooooo je fenomenalannnnnn.

ko zadnji stigne

Naslov: Restoran PODRAVSKA KLET, Starigrad kod Koprivnice
Autor: Lovac - 18. 02. 2009. 01:35:14
Tihomir: Ja sam bio u Podravskoj kleti kod Koprivnice,ručak je bio fenomenalan.

-Krem juha od vrganja
-Jelen u umaku od šumskog voča i zapečeni krumpir
-Pohana puretina punjena sviježim sirom
-Guščija jetra i kroketi
-Kuhani i zapečeni buncek sa sviježim sirom
-Mješana salata
-Podravska pita

i sve to zalila Coca Cola - nažalost

Hrana odlična - ugođaj i uređenje kleti isto tako,ako kod nanese put Koprivnice probajte
Naslov: Odg: Restoran PODRAVSKA KLET, Starigrad kod Koprivnice
Autor: Lovac - 18. 02. 2009. 01:36:02
Podravska klet s kojom se Podravka s razlogom diči već treće desetljeće, dobila je sredinom studenoga i novu, po standardima opremljenu i suvremenu kuhinju, te novi slamnati krov. Zadržan je, naravno, specifični rustikalni ambijent, topla prepoznatljiva atmosfera kleti i umjetnički koncept, kojeg je osmislio akademski slikar Zlatko Kauzlarić Atač. I dalje su tu stara drvena preša, masivni ručno rađeni stolovi, glineni vrčevi, starinske slike na zidu, škrinja koja podsjeća na djetinjstvo naših djedova i baka. A tek pažljivi pogled otkriva u ambijent uklopljene nove detalje – obnovljene klupe, novi pribor za jelo, kožnate jelovnike i vinske karte, te u podrumu prostor opremljen kožnatim foteljama koje upravo mame, da se u njima zapali cigara, ili popije čašica domaće rakije. Na jelovniku se uz tradicionalna autohtona podravska jela koja su zaštiti znak Podravske kleti – buncek sa sirom, gorički gulaš, kotlovina, mogu naći i šumska čarolija – jelenji odrezak u šumskom voću i crnom vinu, piletina s kestenima, palačinke sa sladoledom i šumskim voćem, kraljevski odrezak, Krauthakerova graševina – ledena berba, gverc kao besplatni digestive...Gurmani i zaljubljenici u ovu podravsku ljepoticu od sad imaju razlog više za dolazak u Podravsku klet iz koje se pruža smirujući pogled na Koprivnicu i Podravsku ravnicu.
U vodećih je 100 restorana ušao 1996., 1997., 1998., 1999., 2000., 2001., 2002., 2003., 2004., 2005., 2006. i 2007. godine.

Iz bogate ponude izdvajamo:
  - Biftek s lisičkama (glavno jelo), Specijalitet podravske kuhinje
  - Gorički gulaš (glavno jelo), Specijalitet podravske kuhinje
  - Hrbat od vepra u sjeckanoj masti (predjelo), Specijalitet podravske kuhinje
  - Teleća koljenica u pelatu (glavno jelo), Specijalitet podravske kuhinje
  - Teleći kotleti s vrganjima (glavno jelo), Specijalitet podravske kuhinje
Naslov: Odg: Restoran PODRAVSKA KLET, Starigrad kod Koprivnice
Autor: Lovac - 18. 02. 2009. 01:37:46
Poznati Podravkin restoran Podravska klet ovaj je tjedan (16. 11. 2006.), nakon dvomjesečnog renoviranja, otvorio svoja vrata.

Zadnji ozbiljniji investicijski zahvati u tom restoranu bili su 1994. godine, kada je postavljen krov od trstike i obnovljen sanitarni čvor. Postavljen je novi krov restorana Podravska klet, a zbog specifičnosti izrade taj su posao obavili mađarski majstori. Osim krova, osvježen je interijer restorana, posebice podrum u kojemu je sada jedan kutak s foteljama koje je dizajnirao Zlatko Kauzlarić-Atač i u kojemu se uz konjak i cigare može ugodno boraviti. Također, u suradnji s Elektroluxom izvršene su preinake u kuhinji restorana, koja je sada funkcionalnija i modernije opremljena. Ovaj dvomjesečni posao renoviranja i modernizacije Podravske kleti koštao je oko milijun i pol kuna, a kako taj poznati hrvatski restoran sada izgleda imali su se prilike uvjeriti novinari 15. studenoga, kada je za njih organiziran prijem.

"Ponosna sam na odrađeni posao u Podravskoj kleti jer da bi se taj posao uspješno odradio, osim profesionalnosti, u njega trebate uložiti i dušu. Objekt je još ljepši nego prije jer osim vizualnih zahvata, puno smo radili i na gastronomskoj ponudi. Uz već poznata, priznata tradicionalna jela Podravine, dodali smo još neka atraktivna, pazeći na suvremene gastronomske trendove" rekla je menadžerica kulinarstva Vlatka Grungold, predstavljajući novinarima novitete u Podravskoj kleti.

Prema riječima voditelja Podravske kleti Jose Brkljače, vinska je karta podložna promjenama jer će se pratiti suvremenu gastro ponudu, a uz nju idu i vrhunska vina. "Pokušali smo u svojoj ponudi obuhvatiti sve krajeve Hrvatske i najpoznatije proizvođače vina iz tih krajeva, a u suradnji s enolozima na vinsku kartu uvrstili smo nekolicinu kvalitetnih bijelih i crnih vina te šampanjaca iz Austrije, Italije, Francuske i Australije" rekao je Joso Brkljača.
Naslov: Pansion - Restoran - Lovački dom - Delnice
Autor: Lovac - 08. 03. 2009. 13:12:21
Restoran 80 sjedećih mjesta , Pansion 19 postelja, izvrsna lokacija i kuhinja.

Vaša iskustva?  rostilj

(http://www.forum.lovac.info/slike/lovacki-dom-delnice.jpg)
Sinteza tradicije i suvremene gastronomije osnovna je odrednica prepoznatljive kuhinje Lovačkog doma.
Pažljivim odabirom namirnica,načinom pripreme i serviranja svako jelo čini zaseban gurmanski doživljaj.

Nadaleko poznata lovačka juha,hladna ili topla jela od  divljači pripremljena na samo naš način  ,pastrva ili žabe,palenta s čvarcima i vrhnjem ili neko maštovito jelo od mesa s dodatkom gljiva ili povrća samo je dio gastronomskih kreacija naše kuhinje.

Pansion i restoran Lovački dom
Japlenški vrh 2
Delnice
Telefon 00385 51 812 440  Telefax 00385 51 812 019
e-mail: usdel-rj-lovacki-dom@hrsume.hr
www.hrsume.hr (http://www.hrsume.hr)
Naslov: Restoran LOVACKI DVOR Posusje
Autor: jatagan - 03. 05. 2009. 21:58:32
Restoran u vlasnistvu Petra -Pepe Galica nudi izvrsnu kuhinju lovacke specijalitete cijelu godinu.Usvakom slucaju se isplati svratiti.Lovacki ugodjaj sa mnostvom trofeja rasporedjeni po cijelom Restoranu.
Naslov: Odg: Restoran LOVACKI DVOR Posusje
Autor: jatagan - 15. 01. 2010. 21:19:37
Evo da vam docaram ugodjaj u restoranu Lovacki dvor u Posusju.Orginalan interijer i jos bolja kuhinja.
Naslov: Odg: Restoran LOVACKI DVOR Posusje
Autor: mve - 28. 01. 2010. 11:32:59
Restoran JELEN-Slavonski brod. Neznam za ostalu ponudu ali čobanac je  d4 d4 d4 d4 d4 d4 i kvalitetom i količinom
Naslov: Odg: Pansion - Restoran - Lovački dom - Delnice
Autor: SSG - 01. 03. 2010. 14:13:12
Bio nedavno u restoranu.Nije me se pretjerano dojmila ni kvaliteta i količina hrane,ni interijer i uređenje samog objekta.A cijene i nisu nešto baš povoljne.Sve u svemu i nije mi se svidjelo.
Naslov: Krčma Gabreku 1929 u Samoboru
Autor: SSG - 01. 03. 2010. 14:24:28
Jedan od 100 vodećih restorana u zemlji.Osobno sam više puta bio u objektu i hrana je izvrsne kvalitete  a i usluga je na visokom nivou.Moja preporuka!!!!!

Adresa:Starogradska 46 Samobor

radno vrijeme:  12-24

ponedjeljkom zatvoreno

neradni period u godini: 01.08. - 28.08.

telefon za rezervacije: (01) 3360722
Naslov: Restoran ŽGANJER- Jaškovo
Autor: SSG - 01. 03. 2010. 14:31:29
Deset kilometara od Karlovca, dvadesetak kilometara od Slovenije, u mjestu Jaškovu, nedaleko Ozlja, od 1974. godine, nalazi se restoran Žganjer.Specijalitet kuće je mlada otočka janjetina koju se živu dovozi s otoka Paga, Krka ili Cresa.Uz janjetinu i mnoga jela od teletine, preporučujem domaći suhomesnate proizvode, domaći sir, domaći kruh i pogačice te nezaobilazne deserte: domaća štrudla, kolači i torte.

telefon: (047) 751200

radno vrijeme:  10-22
Naslov: Restoran DP-Donji Zvečaj
Autor: SSG - 01. 03. 2010. 14:38:32
Restoran DP nalazi se na osmom kilometru državne ceste Duga Resa – Senj, u Donjem Zvečaju.Specijaliteti su jela nacionalne kuhinje, jela s ražnja, jela ispod peke, roštilja te maštovitih jela po narudžbi i specijaliteta mrežničkog kraja.

telefon: (047) 819100

radno vrijeme:  06 - 23
Naslov: Restoran ZELENI KUT-Zvečaj
Autor: SSG - 01. 03. 2010. 14:43:05
Restoran Zeleni kut nalazi se na 22. kilometru od ulaza u Karlovac prema smjeru Ogulina, na prometnici za Senj. Restoran je smješten na lijevoj obali rijeke Mrežnice.Ponuda restorana sastoji se od bogate gastronomska ponuda riječne ribe iz vlastitih bazena, specijaliteti suhomesnatih domaćih proizvoda (šunka, kobasica, slanina) i sl.

telefon: (047) 866100

radno vrijeme:  09-23
Autor: fazan - 01. 03. 2010. 15:15:44
Bio ljetos. Hrana prosijek , ali vinska karta se sastoji od nesuvislih vina , odnosno vina ne prilagođenih ponuđenoj hrani.ocijena 4  (1-10).
Autor: medo - 01. 03. 2010. 16:05:17
Bio sam u 10.mj. prosle godine za vrijeme lova i nije mi se dopao interijer kojeg je vrijeme pregazilo.
Bilo je uredno, uljudna konobarica i ukusna hrana medjutim sve je djelovalo otuzno.
Vinsku kartu opisao je fazan  d4
Naslov: Odg: Krčma Gabreku 1929 u Samoboru
Autor: kalnik - 01. 03. 2010. 17:32:07
Znam i ja za jedan ,jaaaaako dobar.... Čekam temu, pa onda stižu i slike z10
Dodal bum ga sad pod Gabreka, jer mi ne da otvoriti novu temu gss
Uglavnom , restoran Lovačka kuća: link i par  slika http://www.ktc.hr/ugostiteljstvo/Lovacka%20kuca.html (http://www. ktc.hr/ugostiteljstvo/Lovacka%20kuca.html)
 zagi
Autor: nitroexpress - 01. 03. 2010. 20:33:13
Bio ljetos. Hrana prosijek , ali vinska karta se sastoji od nesuvislih vina , odnosno vina ne prilagođenih ponuđenoj hrani.ocijena 4  (1-10).
fazan pozdrav! zagi  ne kužim vinska se karta sastoi od nesuvislih vina? sauf
Naslov: Odg: Restoran ŽGANJER- Jaškovo
Autor: File - 01. 03. 2010. 22:55:03
najdraži restoran na staro trasi split zagreb

svi su stajali u macole i na plitvicama a ja isključivo u žganjera i obavezno pečena tel koljenica i kumpiri zakon d4 d4 d4

nisam bio odavno,autoput me odvukao u neke nove krčme...
Naslov: Odg: Zbirka ugostiteljskih objekata - dobra kapljica i još bolja papica
Autor: SSG - 02. 03. 2010. 09:09:26
Restoran VINSKA KUĆA MAJETIĆ, Venje

telefon: (034) 255450

neradni period u godini: 25.12. - 26.12.

Specijaliteti domaće kuhinje,prema bakinim receptima.
Autor: SSG - 02. 03. 2010. 14:18:42
GORANSKA KUĆA - A LA CARTE RESTORAN

U sklopu hotela Risnjak nalazi se nacionalni restoran Goranska kuća koji je uređen u autohtonoj goranskoj arhitekturi.

Iz bogate ponude domaćih specijaliteta vrijedi izdvojiti:

pršut od divljači: jelen, srna, vepar. medvjed
goransko nadelo u hrenu
velik izbor domaćih sireva: škripavac, ovčiji, dimljeni,...

Goranska juha
Domaća juha od vrganja

Gulaš od divljači
Vepar file sa domaćim njokima
Žablji kraci u pivskom tijestu
Jelenji file u umaku od vrganja
Police sa špekom i umakom od češnjaka
Lungić punjen šumskim voćem
Domaće kobasice u umaku od jabuka
Pastrva u kukuruznom brašnu
Lugarski rižoto

Domaća štrudla (sir, jabuke, borovnica, šumsko voće)
Domaće štrudle zapečene u vrhnju
Palačinke s borovnicama

telefon: 051 508160

Autor: mve - 02. 03. 2010. 14:41:40
E moj SSG vidim iz postova o klopi da si voliš " guzici ugoditi " - SVAKA ČAST ima nas još.. hao hao hao hao
Kolega "žderonja" javi se i idemo na ovakva lijepa mjesta da kuhari naprave samoubojstvo... d4 d4 d4 d4

Ma ja ti volim sve što vole mladi hao
Autor: mve - 02. 03. 2010. 14:51:37
Evo da i ja navedem dva mjesta; Fužine-nažalost neznam ime restorana ali le klopa vrh...
Nezaobilazno mjesto kod službenih puteva u Rijeku ai i povrataka  hao hao
Restoran Jelen u Slavonskom Brodu-nezam za drugo ali je čobanac  d4 d4 d4 bl bl
Autor: SSG - 03. 03. 2010. 12:32:48
Hrana je nužno zlo happi
Autor: SSG - 03. 03. 2010. 13:11:12
Krčma BARANJSKA KUĆA, Karanac 

Baranjska kuća nalazi se u samom srcu Baranje, podno baranjske planine Banove Kose, točno na pola puta izmedu Kneževih Vinograda i Belog Manastira, oko tridesetak kilometara udaljena od Osijeka.
Tradicionalna baranjska kuhinja, kruh i jela iz krušne peći, puževi, fiš paprikaš, šaran u rašljama, žablji kraci, čobanac,pržena riba i domaći kolači.

telefon: (031) 720180
radno vrijeme:  11-22; PET-SUB: 11-01
ponedjeljkom zatvoreno
Autor: SSG - 03. 03. 2010. 13:17:18
Restoran RIBNJAK, Našice 

Oko 10 km od Našica prema Osijeku, okružen ribnjacima nalazi se restoran Ribnjak.U skladu s položajem restorana nudi kuhinju koja se uglavnom sastoji od slavonskih specijaliteta slatkovodne ribe kao što su pijani šaran, šaran na rašljama, smuđ u luku, som u gljivama ili fiš paprikaš..

telefon: (031) 607006

radno vrijeme: 09-22, PET, SUB: 09-23

Autor: SSG - 03. 03. 2010. 13:21:08
Restoran DVORCI SLAVONIJE, Našice 

Restoran posluje u sklopu hotela: Park

telefon: (031) 613822

web:  www.hotel- park.hr (http://www.hotel-park.hr)

Za svoje goste, hotel Park osigurava lovne i ribolovne dozvole za dva velika jezera u blizini Našica i brojna obližnja lovišta.
Autor: SSG - 03. 03. 2010. 13:29:18

Restoran SLAVONSKA KUĆA, Osijek

telefon: (031) 369955

web: www.slavonskakuca.com (http://www. slavonskakuca.com)

radno vrijeme: 09-23

nedjeljom zatvoreno

Autor: SSG - 03. 03. 2010. 13:35:36
Restoran JELENGRAD, Petrijevci

telefon: (031) 651895

web: www.restoran-jelengrad.hr (http://www.restoran-jelengrad.hr)

radno vrijeme:  08-24
Autor: SSG - 03. 03. 2010. 13:39:07
Restoran KOVAČ ČARDA, Suza

telefon: (031) 733101

radno vrijeme:  10 - 23; PET-SUB: 10 - 24

U srcu Baranje, 10 km od granice s Mađarskom, 10 km od granice sa Srbijom, 35 km od Osijeka, u mjestu Suza, nalazi se restoran Kovač čarda. To je riblji restoran s drvenom terasom, s puno prepariranih ribljih glava i salom uređenom kao domaći ambijent sa starim uporabnim predmetima. Domaćini su najponosniji na svoj čuveni riblji paprikaš, zbog kojeg često i Mađari dolaze u Hrvatsku. Osvojili su i srebrni kotlić na međunarodnom prvenstvu u Kaloči u Mađarskoj i zlato u Mohaču. Arpad Šipec junior je dvostruki državni prvak u kuhanju fiš paprikaša – mlađa kategorija.
Autor: SSG - 03. 03. 2010. 13:46:00
Restoran JOSIĆ, Zmajevac

web:  www.josic.hr (http://www. josic.hr)

radno vrijeme:  13 - 23
Autor: SSG - 03. 03. 2010. 13:54:32
Restoran RIBARSKA KUĆA, Lukač

telefon: (034) 267153

web:  www.ribarska-kuca.net (http://www. ribarska-kuca.net)
Autor: SSG - 03. 03. 2010. 13:58:57

Restoran LIČKA KUĆA, Rastovača

telefon: (053) 751382, 751024

web: www. np-plitvicka-jezera.hr (http://www.np-plitvicka-jezera.hr)

radno vrijeme: 11-23

Restoran lička kuća Specijalizirani nacionalni restoran Lička kuća s nacionalnim ličkim jelima sastavni je dio Nacionalnog parka Plitvička jezera. Kuhinja nudi domaće specijalitete: pršut, basu, police, janjetinu s ražnja, ličku juhu, teletinu ispod peke, krumpir ispod peke, pastrve, kiselo mlijeko, ličke uštipke i specijalitete s roštilja.

Naslov: Odg: Restoran DP-Donji Zvečaj
Autor: .50AE - 03. 03. 2010. 14:10:16
Restoran DP nalazi se na osmom kilometru državne ceste Duga Resa – Senj, u Donjem Zvečaju.

Gotovo po ničemu (čak možda ni sa cijenom, nisam bio još ove godine) ne odskače od prosječnih restorana koji se inače mogu pronaći uz cestu, osim što ti stolica pobjegne ispod mjesta gdje leđa gube svoje časno ime kada miniraju u kamenolomu koji je niti 600m udaljen.  8) Radnim danom u vrijeme gableca polu-pun, u ostalo vrijeme slabo popunjeno, vikendom je većina gostiju iz obližnjeg vikend naselja.
+ dućan odmah pored (ako se nekome ne sviđa jelovnik)
+ relativno veliki parking
- je što se do velikog parkinga mora pretrčavati preko poprilično prometne ceste, a preglednost baš i nije nešto
- je što je odmah uz prometnu cestu, pa kad kakav kamion prolazi (a prolaze često u kamenolom i iz kamenoloma) imaš osjećaj da će završiti na terasi koja je niti 5m od ceste (prašina sa ceste je normalna pojava)
Autor: SSG - 03. 03. 2010. 14:31:23

Restoran MEÐIMURSKI DVORI, Lopatinec

telefon: (040) 856333

web: www.medjimurski-dvori.hr (http://www. medjimurski-dvori.hr)

radno vrijeme: 10-23

Restoran međimurski dvori Restoran Međimurski dvori smješten je u samom srcu Međimurske županije, u živopisnom mjestu Lopatinec, svega 6 km udaljenom od središta Čakovca.
 U ponudi su i hobotnica, teletina i janjetina ispod peke te brojni specijaliteti poput bijelih bubrega, žabljih krakova, divljači...
Autor: SSG - 03. 03. 2010. 14:41:55

Restoran GRADSKA KAVANA LOVAC, Prelog

telefon: (040) 646370

radno vrijeme: 08-23
Autor: SSG - 04. 03. 2010. 13:16:19
Restoran BILOGORA, Grubišno Polje 

Restoran BILOGORA, Grubišno Polje

Restoran posluje u sklopu hotela: Bilogora

telefon: (043) 448077

web: www.hotelbilogora.com (http://www.hotelbilogora.com)

radno vrijeme: 00 - 24

Gastronomska ponuda se temelji na jelima bilogorsko-papučkog kraja, a specijaliteti kuće su bilogorska plata, srneći perket, fiš paprikaš i gulaš od divljači.
Autor: SSG - 04. 03. 2010. 13:21:05

Restoran VILA GARIĆ, Podgarić

Restoran posluje u sklopu hotela: Vila Garić

telefon: (043) 540054

web: www.vila-garic.hr (http://www.vila-garic.hr)

radno vrijeme: 11 - 22

Specijaliteti kuće

Kako je Moslavina izuzetno bogata s raznom divljači i kako je divljač bila hrana mnogima kroz stoljeća,
razumljivo je da su najveći specijaliteti naše kuće jela od divljači.

Predjelo:

"VLASTELINSKA RAPSODIJA"
Dimljena i prosušena šunka od vepra zajedno s domaćim kobasicama od srnetine narezana na tanke ploške
i poslužena s domaćim kozjim sirom te feferonima,hrenom,krastavcima i paprikom.

Juhe:

"JUHA SV. HUBERTA"
Juha od više vrsta mesa od divljači i povrća narezanog na kockice i začinjenog vrhnjem i žumanjcima

Glavno jelo:

"ODRESCI BISKUPA TIMOTEJA"
Rolani veprovi odresci punjeni šampinjonima, slaninom, krastavcima, jajima te vlascem i prokuhani
u umaku od povrća

"KOTLETI BELE IV"
Veprovi kotleti prženi i prokuhani u umaku od senfa, češnjaka, slanine, vrhnja i kosanog peršuna

"GARJEVIČKA SIMFONIJA"
Prženi srneći kotleti servirani na krutonu od kruha sa šparogama i šunkom te preliveni umakom od divljači

"LUGARSKI ODRESCI"
Jelenji odrezak pržen i prokuhan u umaku od šumskih gljiva,serviran na prženici od kruha
uz kolutove pečene jabuke

"MEDALJONI TOME ERDODEYA"
Pirjani jelenji medaljoni u aromatičnom vinskom umaku sa orasima i na palačinkama od šafrana

Autor: OldHunter - 04. 03. 2010. 13:38:29
Restoran JOSIĆ, Zmajevac

web:  www.josic.hr (http://www. josic.hr)

radno vrijeme:  13 - 23
Tu sam bio i moja ocjena je 5.0 !  d4 d4 d4 d4 d4
Autor: SSG - 15. 03. 2010. 10:16:12
Restoran Zlatne ruke Varaždin

Moja malenkost je jučer posjetila stari barokni grad Varaždin.Na preporuku kuma otišao sam u restoran Zlatne ruke,koji se nalazi u samom centru grada.Fenomenalna usluga,hrana izvrsna.Jeo kao predjelo paštetu od divljači, za glavno jelo ramstek punjen teletinom i kao prilog pole.Moja preporuka  d4

Evo samo neka od jela koja se tamo mogu naći:

Vepar iz kosane maste, tatar od jelena, gusja jetra sa breskvama, fijaker gulaš, plata varaždinskog mesarskog ceha.....

TEL: 042 320 650,
         042 320 065
web: http://www.zlatneruke.com/ (http://www.zlatneruke.com/)
Naslov: Odg: Vaše Web stranice - privatne ili vaših LD
Autor: lovac 1 - 26. 06. 2010. 21:09:50
www.restaurant-kraljevec.hr (http://www.restaurant-kraljevec.hr)
Naslov: Odg: Vaše Web stranice - privatne ili vaših LD
Autor: Lovac - 27. 06. 2010. 11:03:11
Restoran KRALJEVEC, Sesvetski Kraljevec
vlasnik i voditelj: Mladen Fundelić
kuhar: Vilko Levak

Odmorište u Gerovskom kraju? možete reći nešto o tome  d4
Autor: kalnik - 23. 01. 2011. 18:37:29
Bio sam sinoć " Kod Debelog"
restaurant, Zagreb, Donji Pustodol 15.
Vlasnik je LOVAC sa svim velikim slovima.
Kad udješ i vidiš zid sa trofejama( samo veliki BRAVO)
Inače hrana odlična( kontinentalna kuhinja), usluga odlična.
Preporučam d4
Autor: Tyger - 23. 01. 2011. 18:42:58
Prekjucer u Varazdinu u "Zlatnim rukama"
Ugodan prostor, jela od divljaci, pasteta od divljaci vrhunska  zagi
Autor: mve - 28. 02. 2011. 10:18:59
Bio sam sinoć " Kod Debelog"
restaurant, Zagreb, Donji Pustodol 15.
Vlasnik je LOVAC sa svim velikim slovima.
Kad udješ i vidiš zid sa trofejama( samo veliki BRAVO)
Inače hrana odlična( kontinentalna kuhinja), usluga odlična.
Preporučam d4

To je kultno mjesto.. Tam nemreš fulati kaj god da jedeš. Odličan odabir Kalnik!!!!
Autor: Lovac - 24. 10. 2011. 13:13:34
A ništa ona se mora "obići" ta destinacija  rostilj  d4
Autor: Lovac - 06. 05. 2012. 18:41:20
Taverna Kraljevec

DUGO SELO MJESTO ZA ODMOR NADOMAK ZAGREBA
Objavljeno: 06.02.2012.|Piše: Valentina Levar|Foto: Show Bizz Press

Na povratku vjerojatno ćete ogladnjeti i biti u potrazi za dobrim restoranom. Jedan od takvih je Taverna Kraljevec. Na samo 10 minuta vožnje od Dugog Sela, odnosno u Sesvetskom Kraljevcu, Taverna Kraljevec već je dugo odredište svih koji su željni ukusne hrane u ugodnom, starinskom okruženju. Taj starinski ugođaj je postignut predmetima koje su koristili naši djedovi i pradjedovi te starim uvećanim fotografijama. Ipak, nedavno sagrađena sala za vjenčanja odudara od tog dojma i svojim modernističkim izgledom pravo je osvježenje za restoran. Trenutno je to najmodernija sala za vjenčanja u Gradu Zagrebu i Zagrebačkoj županiji. Unatoč činjenici da sala nema prozora, uz pomoć klimatizacije i velikih ogledala taj se, naizgled, nedostatak s lakoćom pretvara u prednost. Interijerom sale dominira najsuvremeniji sustav svjetlosnih efekata koji uvelike doprinose romantičnom ugođaju. Kapacitet sale je maksimalno do 400 osoba. Kad sam ušla u salu, moj prvi dojam bio je ''wow''. Stvarno je nešto posebno!
Trebalo bi reći nešto i o vlasniku, a on je Mladen Fundelić, iskusni ugostitelj koji je svoj zanat ispekao u ''Zagrebačkim plavima''. Obiteljski čovjek i zaljubljenik u lov, zaslužan je za respektabilan ugled koji restoran uživa. Ne treba zaboraviti spomenuti ni ljubazno i profesionalno osoblje. Taverna Kraljevec njeguje tradicionalnu kuhinju kontinentalne Hrvatske, u kojoj se od specijaliteta ističu jela od divljači. Toplo vam preporučam zagorsku juhu u zdjelicama od kruha (moj osobni favorit), srneći paprikaš koji je za prste polizati, pletenicu ''Kraljevec'' i, kao desert, zagorske štrukle i palačinke ''Kraljevec'' koje su prava kalorijska bomba (zaboravite na liniju!). U ponudi je i široka paleta vina kontinentalne i primorske Hrvatske, a vina iz butelje je moguće naručiti na čaše. Također postoji mogućnost cateringa, dostave gableca, poslovnih ručkova i večera te ostalih obiteljskih proslava. Prednosti restorana su veliko, čuvano parkiralište i ograđeno, dječje igralište.
I na kraju, ako odaberete ovaj restoran za proslavu važnih događaja u svom životu ili samo navratite na obiteljski ručak, vjerujem da nećete ostati razočarani.
(http://www.showbizzmag.com/Top-tour/Top-Tour/_9030113.aspx)  (http://www.showbizzmag.com/Top-tour/Top-Tour/_9030132.aspx)
(http://www.showbizzmag.com/Top-tour/Top-Tour/1O077536-1.aspx)
(http://www.showbizzmag.com/Top-tour/Top-Tour/1O077538-1.aspx)
(http://www.showbizzmag.com/Top-tour/Top-Tour/DSC07889.aspx)
(http://www.showbizzmag.com/Top-tour/Top-Tour/IMG_3288.aspx)
(http://www.showbizzmag.com/Top-tour/Top-Tour/IMG_3296.aspx)

Restoran KRALJEVEC, Sesvetski Kraljevec
vlasnik i voditelj: Mladen Fundelić
kuhar: Vilko Levak
www.restaurant-kraljevec.hr (http://www.restaurant-kraljevec.hr)

Mladene sve čestitke  zagi
Autor: Fratt - 06. 05. 2012. 21:15:56
Evo da i ja navedem dva mjesta; Fužine-nažalost neznam ime restorana ali le klopa vrh...
Nezaobilazno mjesto kod službenih puteva u Rijeku ai i povrataka  hao hao

Možda misliš na restoran Bitoraj?

Restoran "Zlatna lisica",vlasnik je Kristijan Vranić.
Martinišće 29 kraj Zaboka

Odličan manji restoran u mirnom okruženju šume sa pogledoma na Zabok,Klanječko jezero itd...
Fini srneći gulaš,salame od divljači i još finiji gemišti,ništa fensi ali veseli prosto srce.
Stariji gazda je inače lovac pa ima svega i svačega po zidovima,neću vam kvariti iznenađenje nego pogledajte sami...

Črna Gora kraj Koprivnice,neznam tko je vlasnik ali sam bio u njemu par puta i mogu reći da nigdje nisam jeo tako dobro pripremljenu slatkovodnu ribu i fiš,definitivno preporuka.
Autor: Lovac - 06. 05. 2012. 21:44:56
Hvala na info Fratt
Autor: sgrah3 - 08. 05. 2012. 22:41:28

Stariji gazda je inače lovac pa ima svega i svačega po zidovima,neću vam kvariti iznenađenje nego pogledajte sami...

Kolega Fratt i oba njegova sina su lovci d7 d7 zagi zagi
Autor: JANEZ L - 08. 05. 2012. 22:45:24
Lp!

z10 z10 z10 d1 d1 d1

Lovski zdravo
Janez L
Autor: Fratt - 09. 05. 2012. 12:22:05
Jesu ali ipak je stari Lisjak  kategoriju iznad... zagi
Autor: sgrah3 - 09. 05. 2012. 22:08:17
 d4Slažem se,u istom smo LD. zagi
Naslov: Restoran GIOVANNI, Novigrad
Autor: Lovac - 07. 08. 2012. 09:58:11

Restoran GIOVANNI, Novigrad

vlasnik i voditelj: Valter Cernogoraz (lovac)

adresa: Stancija Rosello 30a, 52466 Novigrad 

telefon: (052) 757122

fax: (052) 758085

radno vrijeme: 11-15; 18-23

utorkom zatvoreno

broj sjedećih mjesta:   65   60

osigurano plaćanje sljedećim karticama:

U vodećih je 100 restorana ušao 1998. godine.

http://www.istra.net/hr/restorani/giovanni-novigrad (http://www.istra.net/hr/restorani/giovanni-novigrad)

Autor: Štef - 13. 08. 2012. 10:53:47
 hrana se servira u glinenim tanjurićima   ;) (zajebavam se naravno)
Autor: Lovac - 13. 08. 2012. 10:58:49
Trebao sam jučer svratiti do tamo do Novigrada pa da kažem bar koju  o restoranu  iz prve ruke, ali nisam stigao, ali zato pizza u Al Ritrovo vrhunska.  z10

( Pizzeria ˝Al Ritrovo˝ nalazi se na zapadnom dijelu Istre, svega 10 kilometera od mora u samom centru Višnjana kod trga i pošte. )
Autor: Štef - 13. 08. 2012. 11:00:46
Trebao sam jučer svratiti do tamo do Novigrada pa da kažem bar koju  o restoranu  iz prve ruke, ali nisam stigao, ali zato pizza u Al Ritrovo vrhunska.  z10

( Pizzeria ˝Al Ritrovo˝ nalazi se na zapadnom dijelu Istre, svega 10 kilometera od mora u samom centru Višnjana kod trga i pošte. )

jel si to išao malo pratit suze Svetog Lovre  ;) ;D
Autor: Lovac - 13. 08. 2012. 11:10:32
Ništa takvoga, išao sam do Korlevića i do Zvjezdarnice http://www.visnjan.hr/tz/default.aspx?str=zvjezdarnica&j=cro&t=0 (http://www.visnjan.hr/tz/default.aspx?str=zvjezdarnica&j=cro&t=0)

a i do Rovinja malkice  pic z10
Autor: Schultz and Larsen - 13. 08. 2012. 11:17:10
Kad ja dolazio odvest ces i mene na fino mjesto  :-*
Autor: Štef - 13. 08. 2012. 11:18:48
Kad ja dolazio odvest ces i mene na fino mjesto  :-*

ti kad dolaziš tebe jedino na peku kod Mrežnice mogu vodit.  hao hao hao
Autor: Schultz and Larsen - 13. 08. 2012. 11:20:20
Tamo je najbolje...sve pod nogu hao
Autor: Fratt - 13. 08. 2012. 13:46:15
http://www.uhrvatskoj.com/lovacki-dom (http://www.uhrvatskoj.com/lovacki-dom)

Bio neki dan,izvrstan gulas od vepra i jelenji snicli...pita od borovnica nenadmasna,obavezno kad idete kroz Delnice stanite i uzivajte u pogledu na Delnice...
Naslov: Planinarski i lovački dom Jankovac
Autor: mauser98 - 26. 09. 2012. 20:59:49

BISER PAPUČKOG GORJA

U samom srcu parka prirode Papuk nalazi se Planinarski dom Jankovac bogat prirodnim, geološkim, kulturnim, sportskim i drugim sadržajima.

O Jankovcu se zbog iznimne ljepote govori kao o biseru Papuka. Stoljetne bukove šume, predivna jezera, slap Skakavac, samo su neke od znamenitosti Jankovca, a veliki zaljubljenici u prirodu ovdje mogu posebno uživati u miru i tišini koje narušava pjev ptica i žubor potoka. Jankovac je idealno mjesto, kako za odmor i uživanje tako i za rekreaciju, u svako doba godine.

Posjetiteljima Planinarskog doma Jankovac nudi se puni komfor u desetak soba i spavaonica. Dom je stalno otvoren i raspolaže bogatom ponudom jela od divljači i mnogih drugih jela po narudžbi.
http://www.pd-jankovac.com/ (http://www.pd-jankovac.com/)
Autor: pepi2 - 27. 09. 2012. 13:23:30
Bio sam lani i prekrasno je !

(http://i1008.photobucket.com/albums/af204/smajhen/papuk001.jpg)
(http://i1008.photobucket.com/albums/af204/smajhen/papuk003-1.jpg)
(http://i1008.photobucket.com/albums/af204/smajhen/papuk021.jpg)

Makar imam bar stotinjak fotografija oko doma Jankovac stavim samo ove tri koje nisu reprezentativne, najbolje da se svatko sam osvjedoci o ljepoti i povjesti samog nastanka sada izletista Jankovac.
I sve drugo sto Papuk pruza za izletnike ..aajooj.  Dolazim i ove jeseni!!

mauser98  d4
Autor: mauser98 - 28. 09. 2012. 15:50:10
prosao sam dosta sa skolom i sa faksom terena ali u svom kraju je najljepse zato jankovac  1liga...
Autor: JANEZ L - 19. 02. 2014. 11:22:14
Lp!

Lovački restauran... ludiloo z10 d1

http://www.fostersbighorn.com/FBH_Web_Site/Home.html (http://www.fostersbighorn.com/FBH_Web_Site/Home.html)

Lovski zdravo
Janez L
Autor: Letonis - 28. 01. 2018. 20:35:45
Dali je bio tko i kakvi su utisci?
Vlasnik je Pero Jelinić - strastveni lovac

Hotel – restoran ''Biser'' smješten je neposredno uz pjeskovitu plažu i udaljen je cca 15 min. lagane šetnje od centra drevnog Paga.

Hotel ima 2 kata, 20 soba, 50 ležaja. Sobe su moderno opremljene. Svaka soba ima kupaonicu, WC, balkon, TV sa 65 strana programa, telefon sa direktnim biranjem, klima uredaj i ventilaciju.

Vila Bisera je smještena neposredno uz hotel, ima 6 soba i 6 apartmana. Sve sobe i apartmani su moderno opremljeni.
Svaka soba ima kupaonicu, WC, balkon, SAT TV sa 65 strana programa, telefon sa direktnim biranjem. Vila i hotel imaju cuvano parkiralište a smješteni su neposredno uz pješcanu plažu.

Prelijepi restoran u staklu omogucava ugodan boravak ljeti i zimi; spojen sa terasom okruženom suptropskim zelenilom, nudi sve vrste svježih morskih specijaliteta kao i neke specificne paške i ostale hrvatske specijalitete.(http://www.hotel-biser.com/materijal/slikeapp/restoran/Untitled-6.jpg)
Ubilo peru danas u africi u lovu na lavove
Autor: Mlađan Lovac - 13. 12. 2018. 23:32:39
Ako u restoranu imaju dobre fileke ja maznem 2 porcije i to je to..,
Volim ih vise od ikakvog odreska..zena me uvijek zajebava kad smo u nekom fensi drustvu, ja narucim ožujanera od pol kile i fileke d4p
Autor: Mlađan Lovac - 13. 12. 2018. 23:37:44
I jos obozavam dimljene svinjske jezike u kiselom kupusu sa kuvanim krompirom ali to mi jos samo mater skuva pa me zove  ;D