Forum LOVAC
		Lovstvo => Lovstvo => Lovački sajmovi => Autor teme: pepi2 - 27. 05. 2018. 21:04:44

- 
				Martigny je mali gradic ,poput Bjelovara, ali je poznat po sajmovanju (bas kao i Bjelovar). Ove godine u visenamjenskim halama  CERM-a organiziran je 2. medjunarodni sajam lova,ribolova i bioraznolikosti..Okupio je manji broj uglavnom lokalnih izlagaca i nekoliko iz susjedne uglavnom pogranicne Francuske i Italije .

Par fotografija preparatorskih izlozaka;

- 
				.

- 
				.

- 
				lubanja lava

- 
				..

- 
				zlatni srnjak  ;D

- 
				.

- 
				Strasser privlaci paznju ali mora se reci da je Blaser prakticniji , i trgovac i ja imali smo problem kod repetiranja . On je zakljucio da je mast malo "zapekla" a ja da treba najprije okinuti pa onda repetirati. Otisao sam sa standa u neznanju.
Gorane ??

- 
				Ljepa gravura ali na plocici i naknadno zanitana

- 
				.

- 
				sve na ljevo

- 
				.

- 
				Ovaj francuz izlozio je malo skuplje puske , karabini su od 15000 na gore a ove dvije ljepotice koje svakome zapnu za oko 55000. Karabini su radjeni u Remingtonu a polozare kod anonimnog oruzara u Spanjolskoj.

- 
				Wortex u terenu Swara i Leice  d4 , puno srece !

- 
				.

- 
				Ovog Francuza sretao sam vec u Alzasu, radi prelijepe nozeve od 500 do 1000 chf najcesce i skuplje naravno.

- 
				malo umjetnosti , sve ruka 

- 
				.

- 
				Za teren

- 
				i za one koji ne vole miris benzina

- 
				Pepi ludilo fotoreportaža, zahvaljujem!!   1liga 1liga  bravooo bravooo

- 
				Gabro da je sajam veci bilo bi i vise , uglavnom bilo je zabavno u gotovo obiteljskoj atmosferi  zagi