Forum LOVAC
		Lovna kinologija => Lovna kinologija => Moj pas.:.Moji psi => Autor teme: karabat - 31. 05. 2009. 12:42:20

- 
				uskoro još jedan seterčić oštenio se samo da prođe 2 mj da ga donesem 

- 
				 Jel to seter u sredini!!!! ;) ;D zagi

- 
				2:1 za Engleze ali (Poentere), ako me Lovacko oko jos dobro sluzi?

- 
				 Jel to seter u sredini!!!! ;) ;D zagi

ma nije u sredini je bosanski barak samo sam ga obrija za ljeto
- 
				2:1 za Engleze ali (Poentere), ako me Lovacko oko jos dobro sluzi?

ali uskoro 2:2
- 
				 Ako imaš kakvu rodicu da se kupa sama- pa da joj ja operem leđa........ 3:2  ččč ;) ;) ;D ;D

- 
				 Ako imaš kakvu rodicu da se kupa sama- pa da joj ja operem leđa........ 3:2  ččč ;) ;) ;D ;D

ovde kod nas se svi kupaju sami valjda je to moderno just
- 
				karabat ekipa ti je prava svaka cast d1

- 
				gušti su gušti

- 
				to je to

- 
				bome guštiraš... just just just just

- 
				jutros s terena 

- 
				i još .......

- 
				evo i prinova....

- 
				Kolega, koji je tvoj malac?  ;D

- 
				nisam još odlučija imaju 40 dana stalno ih gledam, ali ima jedan koji mi se sviđa trobojni, pa me zanima šta če biti s obzirom da su roditelji crno bijeli,  

- 
				evo prinova u momčad(zanemarite datum na slici) nije zgodan ali biti će dobar(valjda) fre

- 
				E da si bliže poklonio bih ti gumenog pijetla "valjda za obuku ptičara" meni komšija "stručnjak" donio kao poklon  iz njemačke za goniče, a ja ih jedva odučio od kokošiju bog te mazo!!  Ja ga prije nisam imao prilike gledati ak kad se stisne -kreči!!!!
 Inače hund  ti je po  meni lijep,  !!!!  d4 zagi
- 
				hvala barba sejfo, blago tebi onda ti uvik imaš piletine u dvorištu,  zagi

- 
				ma dobivao sam gotove udavljene-mijenjale mi komšije za moje eure!!!! hao hao

- 
				rad i rad

- 
				kompanjoni

- 
				moj otac pokazuje mirnoću psa

- 
				 ekipa "stani pa gledaj"   peso

- 
				hvala kljunko

- 
				 zagi zagi zagi "zavidim" ti kolega i kad  ih miluješ-a tek kad loviš sa njima!!!  Super su ;) ;) d4 zagi

- 
				 zagi zagi zagi "zavidim" ti kolega i kad  ih miluješ-a tek kad loviš sa njima!!!  Super su ;) ;) d4 zagi

Hvala Sejfo.
- 
				 Ima li novosti, kad će slike?  :hundtrinkend:

- 
				Nemoj mi ništa govorit, prolongirano za nekoliko dana baš sam nestrpljiv ko da je ujutro lov.

- 
				http://www.youtube.com/watch?v=jQvTnsZwYQQ# (http://www.youtube.com/watch?v=jQvTnsZwYQQ#)

evo kolega mi vadi mast pa mi šalje da vidim što mi pas radi.
- 
				evo još od kolege da me malo podraži ref

- 
				Kolega ima jos toga od danasnjeg treninga, ali majca mi nije u stilu  happi

- 
				Odmor nakon treninga  zagi
 (http://img180.imageshack.us/img180/6305/fotografija0106.jpg)
- 
				 daj sawa ne zezaj čovika poslat ćemo Marka Antonija da to već doveze pa da se može  zagi i proslavit  z1

- 
				Ili jesi ili nisi  z14

- 
				 daj sawa ne zezaj čovika poslat ćemo Marka Antonija da to već doveze pa da se može  zagi i proslavit  z1

Ja sam za.
 Znaš da sam spreman za akciju ni 300km nije problem  d1
 Šalji šofera pa da  zagi
- 
				kljunko sawa kakvo je ovo dogovaranje oko mog psa i bez mene?

- 
				Pokusaj da te iznenadimo i posaljemo stene pre ocekivanog, ali nam neide.

Cuo sam da neko iz Hrvatske dolazi u Smederevo u lov?
- 
				evo podmlatka

- 
				 Svaka čast kolega!!!! zagi zagi zagi zagi

- 
				evo moja kujica je napokon došla iz Zrenjanina u Split, nakon mukotrpnog pronalaženja puta kako da se prebaci i problema sa granicom uspjela je da stigne, ovim putem bih se želio zahvalit kolegama sa foruma SAWA,TOMO1876, DEANU, jer to su ljudi kojem sam upoznao na forumu i koji su se spremno odazvali kad sam ih prvi put zamolio za pomoć, MOMCI VELIKO VAM HVALA

- 
				 welcome malenoj pointerki! Neka je već stigla a "kad se forumaši slože sve se može!"  z1
 Čestitke!
- 
				Karabat druze zato prijatelji i postoje, da se pomazu. Bitno mi je da si ti zadovoljan, a i ja bi da se zahvalim TOMI 1976. 

- 
				evo kako se kaže mularije