Forum LOVAC
Lovna kinologija => Lovna kinologija => Moj pas.:.Moji psi => Autor teme: karabat - 31. 05. 2009. 12:42:20
-
uskoro još jedan seterčić oštenio se samo da prođe 2 mj da ga donesem
-
Jel to seter u sredini!!!! ;) ;D zagi
-
2:1 za Engleze ali (Poentere), ako me Lovacko oko jos dobro sluzi?
-
Jel to seter u sredini!!!! ;) ;D zagi
ma nije u sredini je bosanski barak samo sam ga obrija za ljeto
-
2:1 za Engleze ali (Poentere), ako me Lovacko oko jos dobro sluzi?
ali uskoro 2:2
-
Ako imaš kakvu rodicu da se kupa sama- pa da joj ja operem leđa........ 3:2 ččč ;) ;) ;D ;D
-
Ako imaš kakvu rodicu da se kupa sama- pa da joj ja operem leđa........ 3:2 ččč ;) ;) ;D ;D
ovde kod nas se svi kupaju sami valjda je to moderno just
-
karabat ekipa ti je prava svaka cast d1
-
gušti su gušti
-
to je to
-
bome guštiraš... just just just just
-
jutros s terena
-
i još .......
-
evo i prinova....
-
Kolega, koji je tvoj malac? ;D
-
nisam još odlučija imaju 40 dana stalno ih gledam, ali ima jedan koji mi se sviđa trobojni, pa me zanima šta če biti s obzirom da su roditelji crno bijeli,
-
evo prinova u momčad(zanemarite datum na slici) nije zgodan ali biti će dobar(valjda) fre
-
E da si bliže poklonio bih ti gumenog pijetla "valjda za obuku ptičara" meni komšija "stručnjak" donio kao poklon iz njemačke za goniče, a ja ih jedva odučio od kokošiju bog te mazo!! Ja ga prije nisam imao prilike gledati ak kad se stisne -kreči!!!!
Inače hund ti je po meni lijep, !!!! d4 zagi
-
hvala barba sejfo, blago tebi onda ti uvik imaš piletine u dvorištu, zagi
-
ma dobivao sam gotove udavljene-mijenjale mi komšije za moje eure!!!! hao hao
-
rad i rad
-
kompanjoni
-
moj otac pokazuje mirnoću psa
-
ekipa "stani pa gledaj" peso
-
hvala kljunko
-
zagi zagi zagi "zavidim" ti kolega i kad ih miluješ-a tek kad loviš sa njima!!! Super su ;) ;) d4 zagi
-
zagi zagi zagi "zavidim" ti kolega i kad ih miluješ-a tek kad loviš sa njima!!! Super su ;) ;) d4 zagi
Hvala Sejfo.
-
Ima li novosti, kad će slike? :hundtrinkend:
-
Nemoj mi ništa govorit, prolongirano za nekoliko dana baš sam nestrpljiv ko da je ujutro lov.
-
http://www.youtube.com/watch?v=jQvTnsZwYQQ# (http://www.youtube.com/watch?v=jQvTnsZwYQQ#)
evo kolega mi vadi mast pa mi šalje da vidim što mi pas radi.
-
evo još od kolege da me malo podraži ref
-
Kolega ima jos toga od danasnjeg treninga, ali majca mi nije u stilu happi
-
Odmor nakon treninga zagi
(http://img180.imageshack.us/img180/6305/fotografija0106.jpg)
-
daj sawa ne zezaj čovika poslat ćemo Marka Antonija da to već doveze pa da se može zagi i proslavit z1
-
Ili jesi ili nisi z14
-
daj sawa ne zezaj čovika poslat ćemo Marka Antonija da to već doveze pa da se može zagi i proslavit z1
Ja sam za.
Znaš da sam spreman za akciju ni 300km nije problem d1
Šalji šofera pa da zagi
-
kljunko sawa kakvo je ovo dogovaranje oko mog psa i bez mene?
-
Pokusaj da te iznenadimo i posaljemo stene pre ocekivanog, ali nam neide.
Cuo sam da neko iz Hrvatske dolazi u Smederevo u lov?
-
evo podmlatka
-
Svaka čast kolega!!!! zagi zagi zagi zagi
-
evo moja kujica je napokon došla iz Zrenjanina u Split, nakon mukotrpnog pronalaženja puta kako da se prebaci i problema sa granicom uspjela je da stigne, ovim putem bih se želio zahvalit kolegama sa foruma SAWA,TOMO1876, DEANU, jer to su ljudi kojem sam upoznao na forumu i koji su se spremno odazvali kad sam ih prvi put zamolio za pomoć, MOMCI VELIKO VAM HVALA
-
welcome malenoj pointerki! Neka je već stigla a "kad se forumaši slože sve se može!" z1
Čestitke!
-
Karabat druze zato prijatelji i postoje, da se pomazu. Bitno mi je da si ti zadovoljan, a i ja bi da se zahvalim TOMI 1976.
-
evo kako se kaže mularije