Forum LOVAC
		Lovna kinologija => Lovna kinologija => Moj pas.:.Moji psi => Autor teme: nazime - 05. 10. 2008. 22:43:18

- 
				Ajde da i ja pokažem svog psa. Bilo ih je nekoliko,a sad ostade samo ovaj.
 Ucho od Baćurina, okoćen 12.04.2007

- 
				pa dobro jel ti vodiš kud buchu il se sam banja po savi  ;D

- 
				Pravi hund, podsjeća me na mene kad sam imao 20 godina!!!  z10

- 

meni to nelici na Njemački oštrodlaki ptičar
- 
				na šta ti sliči?

E, dobrodosao na forum. Da bi nastavio pisati na forumu, red bi bio da nam se predstavis u rubrici namjenjenoj za to. Usput procitaj pisan pravila foruma. Nepisana ces nauciti vremenom. Dobra kob. Schultz d4
- 
				Evo jedne s početka sezone. 

- 
				Pozdrav!
 Jel to pas od Bačurina iz Odre?
- 
				Je

- 
				Ajde da i ja pokažem svog psa. Bilo ih je nekoliko,a sad ostade samo ovaj.
 Ucho od Baćurina, okoćen 12.04.2007

Pas mojih snova. Mozes li mi stogot rec o karakteru i naravi svog  psa? pitam jer nedavno sam triba dobit  psa od bacurina i spletom okolnosti nisam a neznam nista o njegovoj liniji.

- 
				Što se tiče mog psa, nemam nikakve zamjerke na njegov karakter.
 Dobro se slaže sa ljudima, psima. Najbitnije mi je da je dobar s djecom. Još je nekako razigran, 12.04 će 2 godine.
 Obožava vodu i aportirat će ti bilo što iz vode. Nije bitno ako je -10. Nije strašljiv.
 Baćurin ima dobre pse. Većinom takmičarske ali se nađe i koji za lov.
- 
				Evo koja slikica od neki dan. Išli smo kompić i ja bacit udice da se malo namaću, ali nemreš kraj njega jer oće aportirat plovke. Onda mu je kompić bacao nekakvu granu u vodu, a ovaj uživao.
 Nismo niš ulovili. Nismo se ni nadali, nego da se malo proluftamo na zraku.
- 
				Moj sin i Ucho! 

- 
				Vau, odličan je. Exterijerno mi se baš sviđa... braun + bijelo na prsima... ;)

Da idem na ONJP sigurno bi bio takav...  just

Kakav je u lovu? Marka i to...  fre
- 
				 POZZZZ! d4
 Lijepi su mi obadvojica,  Mali ko slika na ćaću -a hund mi je toliko lijep , da ga je milo imati -pa kad nebi ni lovio a obzirom da te "duže" poznam kod tebe sigurno i lovi -bez greške!!!! zagi
- 
				Lip pas (barem sta se moze vidit sa slike)nema sta  d4

- 
				Momci, ako ima zainteresiranih, Ucho je na prodaju. Sad su mu 3 godine. Ima položen IPO, exterijer 5.
 Kod mene pas jednostavno trune. Ima godišnje 5 lovova na sitnu divljač, a to je psu = 0.
 Takvo nam je lovište i preferira se lov DS. Za više informacija PP.
- 
				bok,sviđa mi se pas...kakav je na terenu koliko metara ide daleko idali sluša...ja sam imao istog od baćurina ali išao je daleko i bio je na obuci ali predaleko je išao....

- 
				bok,sviđa mi se pas...kakav je na terenu koliko metara ide daleko idali sluša...ja sam imao istog od baćurina ali išao je daleko i bio je na obuci ali predaleko je išao....

Pas je jako malo lovio.Nije baš da ne ide daleko, ali ništa pretjerano i ništa što se ne bi dalo popraviti. Volje ima ali sa mnom nema kada ni gdje loviti. Obožava vodu, aportirat će ti iz vode i čamac ako treba. Njemu jednostavno fali iskustva.
- 
				aha,a jel poslušan tj.vodljiv u lovu...

- 
				Je