Forum LOVAC
Lovstvo => Lovstvo => Obljetnice LD, proslave SV. Huberta... => Autor teme: fazan - 29. 03. 2017. 12:17:35
-
Od malog djetešca pred deset godina narasli smo u deset godišnjaka sa svim vrlinama i manama koje te godine nose.
Tko želi i ima volje i naboja mogli bi prije godišnjih odmora popiti koju, u čast svih onih koji jesu ili su bili sudionici u odrastanju ovog Portala. I za duše onih koji su nas prerano napustili.
Razmislite malo pa ako ima želje , volje , a vremena ima uvijek, možemo popiti koji sok od bazge i koprive.
lp Fazan
-
Desetka! :shok: Lijepo je znati! Čestitke ponajviše onima koji svojim (više ili manje) pozadinskim radom omogućavaju život Forumu.
Naravno da priželjkujem novih 10 pa još 10 pa još 10 pa...
Piće uvijek, neovisno o žanru ;)
DK!
-
Iako dugo pratim ovaj forum i portal a odnedavno i službeno registriran ugodno sam iznenađen s velikim brojem zanimljivih tema i konstruktivnih rasprava bravooo. Želim sretan i uspiješan nastavk s radom cijelom rukovodstvu i moderatorima. rodend
-
Prekrasna obljetnica! Apsolutno sam za to da se organizira druženje jedan vikend. Uz (bez)alkoholna pića i neku prihranu! Samo neka netko organizira. Ja mogu, ali će vjerojatno većini bit nezgodna lokacija. Iako ima i sobe za prespavati i sve! z30
-
Svaka čast i svima pohvala 1liga
10 godina stvarno brzo prođe...
Sjetimo se i onih kojih više nema među nama a bilo nam je lijepo... zagi
-
Prođe brzo! zagi Valjda je tako u dobrom društvu...
Živjeli svi skupa i Dobra Kob! z10
-
Lp!
Ajoj brzo prošlo 10 godina, prebrzo. rodend i Živjeli!
Lovski zdravo
Janez L
-
rodend zagi
-
Auuuu! Koliko me već trpite rol
-
Forumu Lovac i svim njegovim forumašima (i onima koji su kvalitetno pridonijeli njemu)
Sretan 10. rodend
-
Cestitke za 10-ku u trajanju i za 10-ku u radu foruma...
Samo tako nastavite, sve najbolje... zagi
-
Čestitke !!!!!
zagi zagi zagi zagi zagi zagi
-
cestitke z10
rodend gemist
-
rodend zagi zagi zagi
-
rodend z10 z10 zagi
-
A zamislite tek kad navrsimo 18 godina, pa postanemo punoljetni, i onda kad polozimo lovacki ispit, i pocnemo kupovati praveeee puskeeee!
z10
Cestitke svima na desetu godisnjicu!
zagi
-
Sretna nam svima! I da ih još puno dočekamo u veselju i druženju!
rodend
-
d1 rodend
zagi zagi zagi
-
ludiloo zagi