Forum LOVAC
Optike i nosači => Optike => Autor teme: mance25 - 13. 09. 2011. 21:32:07
-
zapeli mi za oko leupoldi pa bi molio da mi pomognete time što ćete mi opisat razlike. hvala!
-
Optički mala razlika i to tek pred veče, razlika nekoliko minuta. Mehanički je bolji VX-3 a razlika u cijeni sve govori, ko ima novca ipak je bolje uzeti VX-3 a i VX-2 će zadovoljiti sve lovačke potrebe. Skoro je rođak kupio VX-2 3-9x50 Duplex i to je savršenstvo slike i končanice, montiran na Zastavin karabin i montažu Leupold STD-fiksnu, postignuta grupa od 11,2mm na 100m. Koji god da kupiš nećeš se pokajati. zagi
-
ok, to mi je onda must have optika!!!
-
Uživaj uz LEUPOLD jer to je najbolja optika na svijetu po tim cijenama i doživotnom garancijom! Mehaničkim rješenjima ne zaostaje za SWAR...Zeisom, i drugim poznatim.
Bio je čovjek kod mene u lovu, gost iz BG, popeo se na orah koji je visok 5m, u jednom momentu padne mu puška za optikom na zemlju, mislili smo da se raspala optika. Sutradan posle lova probamo i na 100m drži grupu kao što je i bila. Na karabinu je bio LEUPOLD VX-2 3-9x40 i izdržao pad bez problema. To mnogi drugi koji su više puta skuplji ne bi izdržali. zagi
-
jel netko zna gdje se u hrvatskoj kupuju leupoldi? mene osobno interesira vx 2
-
probaj nazvat puškarnicu zagreb mislim da oni imaju
-
oni sigurno imaju
-
Ako si bliže Splitu kod Dobre Kobi ima solidan izbor.
-
Znaš li adresu Dobre Kobi u Splitu
-
Koliko u HR košta VX-2 3-9x50 i VX-3 3,5-10x50 ? Interesuje me zbog upoređivanja cijena u SRB - prodavnici CANONI.
-
meni javila žena iz huntera u rijeci da vx 3 3.5-10x50 košta 7300kn, a vx 2 3-9x50 košta 5500kn.
-
u zagrebu u puškarnici zagreb vx2 3-9x50 košta 3700kn. sad mi tip javio. to će biti moja optika ovaj tjedan!!!
-
Znaš li adresu Dobre Kobi u Splitu
Poviše crnog Mačka :)
-
Ko zna di je taj Mačak, nisam ja iz Splita
-
Neznaš di je Crni Mačak?
Auuuu pa kako se ti misliš najist kad dođeš u Split.
Mate šala, šala! DK ti je na križanju matice Hrvatske i Škrape, odmah nakon deset metara kad skreneš za Škrape.