Forum LOVAC
Optike i nosači => Optike => Autor teme: pepi2 - 08. 03. 2011. 12:40:43
-
Molim pomoc za starijeg kolegu.posjeduje M 70 u kal. 7x64 , lovi rijetko sa ceke , na svoj karabin zeli montirati optiku a da nebude skupo . Help!
-
Neka fiksna montaza kao sto je Leupold STD a nije skupa oko 60 eura je i super drzi šus a optika najuniverzalnija uvecanja 1,5-6x42 posto kazes da lovi malo sa ceke a sa ovom optikom moze loviti i na blizu pogonom na standu a moze sa 6 uvecanjem loviti i sa ceke do 200 metara bez problema a sad koju da kupi to je vec stvar koliko ima love da odovji za nju,recimo Burris je dobar ili Meopta isto odlicna.
-
Mislim da bi se mogao rastegnuti do max. 500 eur. za sve. Tesko mu je objasniti da bi optika mogla kostati bar koliko i karabin. Ja mu mogu naruciti ili donesti iz vana pa moze savjet i u tom smijeru.
-
Pa onda neka kupi Burrisa tu u Zagrebu u Lovcu ima uvecanja 3-9x40 odlicna optika a kosta 1900 kuna a zadovoljice i ona njegove potrebe sigurno.
-
Po cijeni pase ako izdrzi za ovaj kalibar (7x64) , gdje se mogu kupiti nosaci koje si spomenuo ?
-
Ma Burris da neizdrzi koga god sam pitao na sve srednje kalibre neces se zeznuti ako ga stavis sigurno jako dobra optika,a nosace vidi tu po HR ja sam ih nasao u Beogradu za tu lovu e sad neznam koje su cijene u HR to moras vidjeti ali sus igurno dobri nosaci.
-
Vidio sam sad u nekim prijasnjim postovima kak ti nosaci i izgledaju d4 , bude to igralo jer se nitko ne zali.Jeftinijih nosaca koji pasu na Zastavu i inace nebi trebalo faliti na nasem trzistu.Tnx.
-
Za optiku vidi Tasko-titan u maestral-promu, cijena odgovara a ja sam nagovorio neke prijatelje i prezadovoljni su
-
Za optiku vidi Tasko-titan u maestral-promu, cijena odgovara a ja sam nagovorio neke prijatelje i prezadovoljni su
Zvao sam danas 3-12x52 = 3200kn, moglo bi.
-
Za tu lovu radije vixen japanski, malo je skuplji ali optika je par klasa iznad
-
Pomoglo bi mi ako mozes napisati gdje ga kupiti i koji model konkretno.Inace sve dolazi u obzir ,sad marka ili prestiz uopste nie igra ulogu ,vazno da drzi.
-
Za ovaj Tasko prodavacica kaze da je Japanac.Ja joj vjerujem jer ima jako ugodan glas.
-
Ja imam vixen na 9.3 i drži, a za tasco nisam siguran da je japan! Ja imam širokokutnu i zadovoljan sam, za brzo pucanje odlična! Moja preporuka je 1,5-6x42 vixen s točkom kod domjankovića je 4300 kn minus popust! Što se tiće ugodnog glasa, imam iskustvo! Glas mio i drag, a treba aždaja i bježi kak te noge nose
-
Slozio bih se sa Danijelom u vezi Tasco optika,mozda original Made in Japan nisu lose ali ovo kod nas su vecinom kopije i nebih im vjerovao,a za te pare mozes uzeti daleko bolju i kvalitetniju optiku od Tasca,vec sam rekao Burris je odlican.
-
Ja imam Tasko Titan 3-12x52 orginal japanac kupljen prije godinu dana, drzi na 30 06 bez problema ako bi tvoj kolega htio polovnu a dobro očuvanu optiku javi se jer imam kupca za pušku a optika mi ostaje-
-
Ja imam Tasko Titan 3-12x52 orginal japanac kupljen prije godinu dana, drzi na 30 06 bez problema ako bi tvoj kolega htio polovnu a dobro očuvanu optiku javi se jer imam kupca za pušku a optika mi ostaje-
Moze i polovno , vec sam htio napisati ako se netko iz bilo kojeg razloga zeli rastati sa dobrom polovnom optikom i ev. montazom za M70, slobodno mi javi.
Boboo 79 moze cijena na PP pa cu prenesti poruku.