Forum LOVAC
Optike i nosači => Optike => Autor teme: tyrol - 03. 02. 2012. 06:40:02
-
Prije neki dan sam dobio katalog za Swarovski optike serije Z4i i na jednoj stranici našao dobar link za program izračunavanja balističkih vrijednosti aktualnih Swarovski optika (serije Z3, Z4, Z6, PV, AV..)
Unesite seriju optike, udaljenost od osi cijevi, povećanje, kalibar puške i streljivo koje koristite i tip končanice...
Evo vam malo zabave...
http://ballisticprograms.swarovskioptik.com (http://ballisticprograms.swarovskioptik.com)
-
Imam Ballistic Turret s bojama na mojoj optici upucan do 300m.i grosso-modo stima po balistickom programu Molim kolege koji imaju iskustva i saznanja ; smijem li se pouzdati u Swar. ballistic program za vece daljine , 400-500m i dalje.
-
Imam Ballistic Turret s bojama na mojoj optici upucan do 300m.i grosso-modo stima po balistickom programu Molim kolege koji imaju iskustva i saznanja ; smijem li se pouzdati u Swar. ballistic program za vece daljine , 400-500m i dalje.
Naravno pepi....iako bas za 500 nebi bilo lose malo vece povecanje ali da se..... Jos da nabavis ovo pa zaboravi na boje...
-
.... Inace nisam primjetio nikakvih priblema sta se tice klikova i ne pracenja istih...
Ovako to izgleda kod mene...
-
Hvala Kimboarap d4, ljepo to izgleda kod tebe . Tvoj turret je isto na prstenove ?
-
Inace ja sam sebi sve do 600m ;D upisao na papir i ide na kundak, do 200i malo vise koliko sam pucao tocno je i nekad mi se cini -prava precizna kirurgija.
-
Da 3 orginal prstena se zamjene s 5 ovih s brojevima.. Najbolje ti je puknut na svakoj od navedenih daljina i tad zapisat klikove inace uvik ce biti odstupanja..
-
Gdje se narucuju prstenovi ? Swar tvornica ? Mislio sam najprije da se mijenja cijeli turret
-
Gdje se narucuju prstenovi ? Swar tvornica ? Mislio sam najprije da se mijenja cijeli turret
Imas tamo na prvoj sliki pise ti u vrhu... Ma ne samo se prstenovi promjene70-80€ nisam siguran koliko sam platio.. Ps odnisno tek moram lizi( znat ce frend na koga mislim) hao
-
Hvala jos jednom Kimboarap d1 , pravi prijatelji nikad se ne ljute , mislim za tak malu svotu..
zagi
-
Hvala jos jednom Kimboarap d1 , pravi prijatelji nikad se ne ljute , mislim za tak malu svotu..
zagi
Istina pic