Forum LOVAC
Za goste i nove članove => Predstavljanja novih članova foruma LOVAC => Autor teme: 7 rem mag - 05. 09. 2007. 21:06:24
-
Pozdrav svim forumašima!
Nakon tatamatine kritike,evo da se i ja predstavim. Zovem se Robert i živim u jednom mirnom mjestašcu ispod južnih padina Požeške gore. Lovstvo sam položio na Šum. faxu, što mi je priznato kao lovački ispit. Lovac sam pet godina i dvije godine lovnik svoje udruge.
Moja udruga broji 60 lovaca,a od toga tek desetak aktivnih. Gospodarimo nizinskim lovištem(5000ha) pa nam je glavna divljač fazan i srna. Nešto rječe lovimo divlje svinje, zeca, patke i prepelice. Od oružja imam karabin CZ 7mmRemMag i trenutno sam u potrazi za kombiniranom puškom s rezervnim cijevima. Od pasa uzgajam brak jazavčare, imam 2 kuje i jednogodišnjeg mužjaka. Osim toga uz lov sam povezao i konje, imam dvije lipicanerke s kojima sam pretprošle (lani nije bilo snijega!) zime saonicama razvozio hranu za divljač.
Još uz to, sviram u jednom tamburaškom sastavu tako da sam uz lov povezan sa svih ugodnih strana. Lov sam zavolio još od malih nogu, pa sam kao dijete išao u lov s ocem. I danas ta strast gori istim žarom, pa svaki slobodni tren običem hranilišta, solila te remize koje sam zasijao. Eto, dobra vam kob od mene!
-
ma šta da se kaže nakon ovog tekstač Samo živ, zdrav bio, dugo lovio, dobro svirao, puno uspjeha u radu i dobra kob od LOVAC Teama...
-
pozdrav kolega i dobro dosao, iz kog si mjesta
-
Ma dobro nam dosao i svirao na jednom od okupljanja forumasa ;)
Stvarno si lovac i becar od glave do pete.Posalji nam koju sliku konja d4
-
pozdrav i dobra kob forumasu cudnog nik-a ;D
-
Donedavno sam živio u Starom Petrovom Selu, ali sam zbog ljubimaca preselio kod bake u selo pokraj, zove se Tisovac. z12
-
Pozdrav i dobra kob
-
Donedavno sam živio u Starom Petrovom Selu, ali sam zbog ljubimaca preselio kod bake u selo pokraj, zove se Tisovac. z12
Ja sam malo dalje išao u lov. Južna babja gora. Dobro nam došao!
-
Robert, baš nam je drago, obečavam uživanciju na forumu, a i na nažim budučim druženjima. d1
-
Pozdrav i samo naprijed
-
Evo, Medo, jedva ja to smanjih nekako i prebacih u jpg format. Ovako izgledaju moji konjiči, malo je mutno, al bolje ne ide. Dobra kob!
-
dobro došao robert,dobra kob
-
Dobro došao kolega šumar!
-
dobro doso d1
-
Pozdrav