Forum LOVAC
Za goste i nove članove => Predstavljanja novih članova foruma LOVAC => Autor teme: sus scrofa - 28. 09. 2013. 12:09:35
-
Poštovani kolege lovci zovem se Ivanko Kičinja rođen sam 27.svibnja.1986g rodom sam iz Iloka a sada živim u Nuštru. 4 godine sam lovac d6 u L.U. "Srndać" Ilok a ujedno i tajnik udruge. Od oružja posjedujem pušku sa glatkim cijevima IŽ 27 EM sa promijenjivim čokovima, risanicu ČZ 550 LUX kal. 30-06 sa optikom Buris FourX 4-12X56, te risanicu ČZ 527 LUX kal.223 rem sa optikom Buris Fullfield 3-9X50. Ljubitelj sam svih vrsta lovova i svih pratećih događanja poslije istih. Od pasa ima braka jelenskog sa paležom starog dvije godine. z1 Nadam se da ću na forumu naučiti neke nove stvari, metode vezane uz lov te da ću i sam znati odgovoriti na upite drugih forumaša. hvala Vam i Dobra kob.
-
Ivanko welcome na forum zagi
-
Ivanko welcome sauf
-
Lp!
welcome z10
Lovski zdravo
Janez L
-
welcome, zagi
-
Dobro nam došao kolega lovac na forum... zagi
Svaka čast ne tvome predstavljanju i živio. just just just just
Pozdrav
-
Svaka čast na tvome predstavljanju i živio. just just just just
Upravo tako!!!!!
Ivanko, dobro nam došao d4
-
Tako mlad a već tajnik, od tebe možemo očekivati lijepe stvari.
Dobro došao.
zagi zagi
-
Ivanko welcome
d1
-
welcome zagi
-
welcome zagi
-
Kolega dobro si došao na forum. zagi
-
z14
welcome sus scrofa
z10
-
Dobrodosao kolega zagi
-
welcome zagi
-
welcome zagi
-
welcome
-
welcome rostilj
-
welcome zagi
-
Ivanko, welcome na forum Lovac.
-
dobrodošao z10
-
Svima Vam se od srca zahvaljujem na toploj dobrodošlici. I sa istim tim žarom nadam se da cu neke od vas susresti u nekom od lovišta diljem Lijpe Naše. z10 A i šire. Tajnik sam udruge što je najbolje od svega vec tri godine tj. treću punim krajem ove lovne sezone. Još jednom puno Vam hvala. just
-
welcome zagi zagi
-
Pozdrav susjedu! welcome
-
welcome Ivanko!!!
Predstavljanje za 10. zagi
-
welcome
-
welcome