Forum LOVAC
Za goste i nove članove => Predstavljanja novih članova foruma LOVAC => Autor teme: dvocjevka - 21. 01. 2010. 22:42:04
-
LOVAC SAM 17 god. NAZALOST NISAM ČLAN NITI JEDNOG LOVAČKOG DRUŠTVA,VEĆ SAM ČLAN HRVATSKOG LOVAČKOG SAVEZA.NAJČEŠĆE LOVIM U AUSTRIJI,SLOVENIJI,MAÐARSKOJ I BIH,A RIJETKO U MOJOJ HRVATSKOJ.RAZLOG TOMU JE MOJ POSAO.PO ZANIMANJU SAM NUKLEARNI FIZIČAR I BAVIM SE HIDROELEKTRANAMA.LOVIM I DRUGDJE ALI NEKAKO NAJVIŠE U OVIM NAVEDENIM DRZAVAMA.STRASTVENI SAM LOVAC NA JELENE U RICI I D.SVINJE.ZIVIM U ISTRI NISAM OZENJEN I IMAM 30god.POZDRAV SVIMA I DOBRA VAM KOB. zagi
-
zagi Dobro dosao na forum i ako moze.....mala slova!! teaa d4
-
Pozdrav,dobrodošao !!
-
zagi
-
zagi Ne cjepaš valjda atome???? sor
-
welcome
-
Lp!
welcome z10
Lovski zdravo
Janez L
-
Dobrodošao znaš li ti koga zovu dvocijevka. pesi
-
zagi
PS
Dao bi ruku u vatru da će prvi komentar baciti Harry P., Sejfo ili valdop, a ti me zahebo.
-
nazime, ne spominji imena gospodnja uzalud, nečeš imati miran san dois
-
zagi
PS
Dao bi ruku u vatru da će prvi komentar baciti Harry P., Sejfo ili valdop, a ti me zahebo.
ti moraš biti totalni peverznjak lizi
-
Dobro došao i dobra ti kob Raspiši se malo -pozdrav DEDA M..... z14
-
zagi
PS ne ja ih spajam.
-
Dobro došao i dobra ti kob Raspiši se malo -pozdrav DEDA M..... z14
trenutno sad nemam vremena DEDA zalim. z14
-
koga pametnjakoviću jedan. :pferd:
-
pa dobro došo dva puta cjevka ref
-
javi se malo pico jedna. teaa
-
pa dobro došo dva puta cjevka ref
hvala vam na dobro došlici. z10
-
a što si došo*?
-
a što si došo*?
da malo vidim kako je tu. ;D
-
a što si došo*?
rol rol rol rol
jeli ti ovaj još uvjek gazda?
(http://img695.imageshack.us/img695/9553/dvocjevka.jpg) (http://img695.imageshack.us/i/dvocjevka.jpg/)
-
a što si došo*?
rol rol rol rol
jeli ti ovaj još uvjek gazda? pa ne izgleda baš tako.
(http://img695.imageshack.us/img695/9553/dvocjevka.jpg) (http://img695.imageshack.us/i/dvocjevka.jpg/)
-
idem završava mi smjena.
-
Eeeee, prijatelju moj... Harry je jedno deset puta napisao i obrisao i na kraju čak nije ni dobrodošlicu poželio. Odgodio sam za kasnije... tj. pustio sam da se netko drugi prospe.
Dvocjevka, fakat... zašto si ti baš dvocjevka. To zato što imaš u naoružanju dvocjevku ili onako... sviđa ti se biti dvocjevka?
U biti kakva vrsta dvocjevke si ti? Mislim, poznato mi je ako si dvocjevka da si prelamača već dali si bokerica ili položara?
A sad ako se ljutiš... a što ću ti ja ljuti se. sor
AH, da skoro ti zaboravih zaželjeti dobrodošlicu
welcome i NHF z10
-
Pozdrav zagi
-
zagi d7
-
Znači ti si dvocjevka položara ali nije bitno, da si mi živ i zdrav zagi
-
Pozdrav i dobro nam došao prijatelju zagi i drugi put piši malim slovima jer kad pišeš velikim ljudi misle da galamiš a nema razloga za to.... ref
-
Eeeee, prijatelju moj... Harry je jedno deset puta napisao i obrisao i na kraju čak nije ni dobrodošlicu poželio. Odgodio sam za kasnije... tj. pustio sam da se netko drugi prospe.
Dvocjevka, fakat... zašto si ti baš dvocjevka. To zato što imaš u naoružanju dvocjevku ili onako... sviđa ti se biti dvocjevka?
U biti kakva vrsta dvocjevke si ti? Mislim, poznato mi je ako si dvocjevka da si prelamača već dali si bokerica ili položara? hvala ti filozofu tebe bi trebao zaposliti kod mene,pa da te ja i doismoja ekipa fizički obradi FAKATTTTTTT.
A sad ako se ljutiš... a što ću ti ja ljuti se. sor
AH, da skoro ti zaboravih zaželjeti dobrodošlicu
welcome i NHF z10
-
Pozdrav zagi
HVALA d4