Forum LOVAC
Za goste i nove članove => Predstavljanja novih članova foruma LOVAC => Autor teme: erwolf - 30. 12. 2012. 22:32:08
-
zovem se sasa,clan sam lu"kosutnjak" iz Beograda,lovacki ispit sam polozio 1989 u Beogradu,od oruzja posedujem gebruder merkel suhl u cal.20,sauer sohn suhl cal 12,mc 21,lk 3006 cz,lk8x57 puskarna kranj,odgaivac sam pasa,volim lov kao i druzenje koje lov donosi pre,za vreme i posle lova!POZDRAV ZA SVE FORUMASE,REDAKCIJU OVOGA SAJTA!
Svima zelim puno dobrog zdravlja,srece,dobar pogled,dobru kob i mirnu ruku z14 z14 z14
-
Lp!
welcome z10
Lovski zdravo
Janez L
-
Dobro došao Saša zagi
-
welcome
-
Saša welcome
-
welcome
-
Saša welcome
-
Pozdrav Saša ,dobro došao .Kakve cucke(pse)imaš? welcome
-
z14
welcome Saša
z10
-
vulpes- gajim epanjel bretone i sa njima sam od rodjenja,tek nekih 41 godinu! d7 :smil4226ce1d491b5: d7
-
welcome
-
welcome
-
Dobra ti kob Saša !
Daj malo više o svojim Bretonima možda neka slićica, šta imaš, koliko...?
-
velimire imam ih dosta, :smil4226ce1d491b5: :smil4226ce1d491b5: :smil4226ce1d491b5:iternutno 14,iskljucivo za sebe znaci nekomercijalni sam odgaivac,totalni zaljubljenik u rasu i ono sto mi ona pruza u lovu,znas vec ono kad breton zakuca u punom trku a njih nekoliko mu se prikljuce u sekundi(ne zelim da nekome ovo zasmeta,niti da umanjim kvalitete drugih lovackih pasmina) u lov ne idu svi jer neki uzivaju vec duboku penziju ali po dolasku kuci iz lova i oni ponosno ponesu aport kroz dvoriste. e sad slike jos ne umem da postavljam,ako mi neko moze pomoci unapred hvala.neke slike mozes videti na you tube-samo otkucaj epagneul breton,vorn! z14 zagi z14
-
(http://i46.tinypic.com/1zcikw6.jpg)
-
nije tesko bilo z14 z14 z14
-
Imam ženku Bretona uveženu iz Srbije pa me zanima nešta vezano za to, poslao sam ti PM ali izgleda bezuspješno.
-
zagi zagi zagimerlot je cudo,ma ne ludiloo,probaj ponovo ako ne sve sto te interesuje a ja mogu da budem od koristi i pomoci posaljes mi na mail-ZIVEO d7
-
welcome
-
welcome zagi
-
Dobro dosao i nadam se da ces dobiti odgovore na neka pitanja i da ces se na neke odgovore jako nasmijat
-
welcome
-
Dobrodošao welcome