Forum LOVAC
Za goste i nove članove => Predstavljanja novih članova foruma LOVAC => Autor teme: gverino - 21. 09. 2008. 13:01:49
-
Dobra kob svim lovkinjama i lovcima d4
Izvinjavam se što se nisam odmah prestavio ali eto greška je ispravljena. Što da kažem o sebi !!!
Živim i član sam lovačkog društva u Istarskoj županiji.
Imam 50 godina i po zanimanju vatrogasac, a lovački ispit položio 1991 godine. Aktivno lovom se bavim od 2001 god. i to isključivo sa psima ptičarima ( šljuke) kako naši kažu lov na perje.
Od oružja posjedujem položaru kal 16. poluautomat Bereta kal. 12 i pištolj Glok, a od psa Engleskog Setera i Istarskog goniča kojeg sam upravo nabavio budući da želim započeti loviti krupnu divljač.
Kod nas u lovištu najviše obitava od sitne divljači fazan, prepelica,šljuka i zec, a od krupne divljači srnjak te divlja svinja.
-
Pozdrav gverino!
-
sauf
-
Pozdrav! sauf
-
sta vam je dosadno u zivotu,gospon gverino ! pa dosli na form sauf
Budući da sam mladi lovac a imam namjeru kupiti lovački karabin zamolio bi Vas starije iskusnije lovce da mi pomognete u odabiru povoljnijeh modela.
tkotukoga tkotukoga bravooo
:Copy of prima: welcome welcome
-
Dobro došao Gverino
-
Dobro došao Istrijanac!
-
Pozdrav Gverino d1
-
Pozdrav d4
Vidim da me pojedinci sa foruma nisu shvatili pa ću pokušati objasniti još jedanput. Po godinama nisam mlad kao i po lovačkom stažu, ali ako pričamo o lovu na visoku divljač tu sam u (pelenama), mogu vam samo reći da najveća nazovimo divljač koju sam do sada ustreljio je lisica. E sada zaključite sami kakvo iskustvo imam u lovu na visoku divljač.
Ako sam nekog uvrijedio sor
-
Pozdrav novom kolegi !
Naravno i odmah pitanje imaš li možda knjigu "Tragovi" Ive Čeovića.Mislim da postoje dva izdanja jedno iz 36-te ,a drugo iz 1941.
-
Žalim ali nemam ččč
Znači prvi korak bio bi učenje tragova d1
Više mi odgovara ovakav način učenja sauf sor
-
Dobro došao na Forum!
DOBRA TI KOB!!!
-
Pozdrav novom kolegi !
Naravno i odmah pitanje imaš li možda knjigu "Tragovi" Ive Čeovića.Mislim da postoje dva izdanja jedno iz 36-te ,a drugo iz 1941.
Ispričavam se .
Senilan sam pa sam pitanje jednom drugom novom članu uputio na tvoju adresu. Isprika.
-
Postavio si pitanje na pravo mjesto , po meni je to okej i ja bi trebao krenuti ispočetka ali što ćeš kad dođeš na neke godine nema baš volje da proučavam na ovaj način teaa nego ako naučim nešto kroz priču :tommy: i to je to.
Da buden iskren najviše mi odgovara na ovaj način sauf može i ovaj z10
a prođe i ovo laz
-
Pozdrav novom kolegi !
imam ja tu knjigu
-
Dobro došao Gverino, ne brini zbog ovih forumaških omaški i šala, to ti je najbolji lovački forum u sunčevom sustavu, samo naprijed u nastojanju da se aktiviraš i na visokoj divljači z10 dobra kob
-
;D ;D ;D ;D Gverino mislim da je Štef stvarno uputio krivoj osobi pitanje. Mislim da je htio uputiti to pitanje drugom novom članu koji je knjižničar u Ludbregu hehe
-
rol Pitanje je postavio Štef? fre
-
;D ;D ;D ;D Gverino mislim da je Štef stvarno uputio krivoj osobi pitanje. Mislim da je htio uputiti to pitanje drugom novom članu koji je knjižničar u Ludbregu hehe
Pitanje nije postavio Štef ali nema veze, toplo u svakom slučaju, možda da probaš još jednom pogodit, ali nema prepisivanja! uf z10
-
Pitanje nije postavio Štef ali nema veze, toplo u svakom slučaju, možda da probaš još jednom pogodit, ali nema prepisivanja! uf z10
a ko je pito to Štefa? m1
-
Bolje prolijati od Parkinsa, nego zaboraviti popiti od Altzheimera !!!
Ja sam pitao,ali krivo.
-
OK OK OK izvinjavam se. Kak se to ono zove??? Ah da, Alzheimer ;D
-
Dobrodošao na forum, kolega! Živio! d1
-
Dečki hvala na ukazanoj dobrodošlici happi happi
Nemam zamjerke za vaše pisanje već naprotiv i sam ću naučiti nešto novo, a kako i sami znate što se tiče lova na ovaj način d6 tu sam slab ali ako govorimo o ovakvom lovu d7 tu sam tata mata.