Forum LOVAC
		Za goste i nove članove => Predstavljanja novih članova foruma LOVAC => Autor teme: giga - 28. 08. 2009. 12:20:17

- 
				Zovem se Igor ,nadimak mi je giga i živim u Županji.Nadam se da vam neće smetati što nisam lovac ali imam  dosta prijatelje lovce,slušam njihove priče  i moram priznati da me lov sve više privlači.Jedan od njih član je ovog foruma već dugo, pokazao mi je  ovaj portal i forum i mnogo dobrih  priča,slika ,interesantnih tema i zanimljivih sugovornika.
 Nadam se , što zasada , nisam lovac da to neće biti prepreka članstvu,nemam za sada o čemu pisati ali znam bar dobro čitati a ima se i šta.

Volim prirodu,druženja i zamalo da zaboravim istaknuti moje prednosti  ,spretan sam sa roštiljom i kuham  jako dobar fiš paprikaš a specilalist sam za lovački čobanac.
 Toliko za sada zagi
- 
				 d4 pozdrav  rostilj  z10

- 
				Lp!

welcome z10

Lovski zdravo
 Janez L
- 
				Dobrodošao zagi

- 

Volim prirodu,druženja i zamalo da zaboravim istaknuti moje prednosti  ,spretan sam sa roštiljom i kuham  jako dobar fiš paprikaš a specilalist sam za lovački čobanac.
 Toliko za sada zagi

Naravno da si dobrodosao!!  ;D zagi
- 
				Dobro nam doso. zagi

- 
				Giga, dobrodošao  zagi
 Moram priznati da sam ja glavni   krivac da se prijaviš na forum.U Županji se već družiš sa lovcima pa su i oni odgovorni što te zanima lov .Kako svake godine ljetuješ u mom susjestvu, očito sam te ove godine posebno zagrijao za lov  kroz  moje lovačke priče , uživo i kada sam ti pokazao neke   sadržaje  i teme sa foruma.
 Ovogodišnji čobanac koji si kuhao  kod mene od  dalmatinske veprovine i  tvoje  slavonske  srnetine je bio vrhunski i šteta što nisi mogao ostati dulje da realiziramo jednu  fiš kombinaciju od morske i  jezerske ribe.Što se tiče mene  zadovoljavaš sve standarde za lovca i imaš sve ono što lovcu treba.
 Kada i nebi bilo tako ,onaj božanski čobanac  u loncu od 16 litara ,bi bio dovoljan za članstvo.
 Čitaj i uživaj d4
- 
				Dobro nam došao Gaga
 welcome
- 
				Dobro došao, Giga. Nema veze što nisi lovac, glavno da znaš kuhat. 

Obzirom da ti je isa dao svoj blagoslov netreba ti više ni blagoslov Svevišnjega...  happi happi
- 
				 zagi

- 
				Dobrodošao!!! zagi
 To što nisi lovac, nije bitno, ja sam lovac al ne ulovim skoro ništa sem prehlade, a i ja ti volim  i znam oko raznih jela, ...... zagi zagi zagi