Forum LOVAC
Za goste i nove članove => Predstavljanja novih članova foruma LOVAC => Autor teme: dalmos - 06. 02. 2010. 21:53:10
-
Živim u Dalmaciji,netko je nazvao srednjoj,pa neka im bude tako,odatle i ime dalmos .Lovac rođenjem ,lovim dosta dugo sve što mogu i smijem i koliko mi vrijeme i srestva dopuštaju.Na sreću ili žalost kako se gleda ,vremena za lov odnedavno ima i više nego dovoljno jer je firma privatizirana ,čitaj pokradena i propala.Narvno propali su oni koji su je stvarali i radili u njoj 25 godina kao ja a oni koji su je uništili,zanimljivo oni su se obogatili.Ali nećemo o njima ,ja bi trebao prestaviti sebe.
Lovim pretežno divlju svinju i povremeno poleti i po koje pero.Posjedujem rusku Iž 27 i sa njom rješavam sve situacije .Od pasa nemam ništa jer neznam kako ću ni sebe prehraniti a kamoli još i pase.Kada ima viška ,dam i hranim susjedova pasa. Neki mješanac,pasmina vjerovatno dalmatinski linac.Volim životinje ,prirodu,oružje ,dobru spizu.Volim more,ribolov,mreže ,eto toliko za sada zagi
-
zagi
-
pozdrav i dobrodošao !!! zagi
Čim počneš raditi ;) ( stekneš uslove da možeš imati) dobijaš od mene štene BARAKA na poklon,,,,,pas bio ako slažem!!!!! zagi zagi zagi
-
Pozdrav i dobro došao -drži se i ustraj -dobra zi kob i pozdrav DEDA M... z14
-
zagi
-
dobra ti kob lovce z10
-
Dalmos,
Dobro došao i dobar Ti uzgoj onog poklonjenog BARAKA od Sejfe, a ja ču Ti prodati jednog zečića.
Pozdrav Milan. z11
-
Dobro dosao zagi
-
Dobro nam dosao i dobra ti kob.Nije sve crno i sivo oko nas ima i zelenila. Nemoraju se posjedovati brda i doline da bi se moglo po njima loviti. d6
-
Lp!
welcome z10
Lovski zdravo
Janez L
-
welcome susjed.
Sejfo legenda si i gotovo, kapa dolje d1
-
zagi
-
zagi zagi zagi