Forum LOVAC
Za goste i nove članove => Predstavljanja novih članova foruma LOVAC => Autor teme: reba - 03. 11. 2009. 17:15:23
-
Pozdrav svima
Zovem se Matko,40 godina,lovački ispit polažio 1990,živim u blizini Opuzena.Posjedujem rusku IŽ 27 i karabin CZ 30-06. To zadovoljava sve moje potrebe u lovu.Imam manu što osim lova volim i ribolov.Lovim sve što smijem i što mogu na kopnu,zraku i moru.Ipak moram priznati da sam malo više i malo bolji u ribolovu ,nego u lovu Boraveći ovdje sa vama nadam se da će se to promjeniti.
Volim loviti liske i patke i naravno od krupne divljači , divlje svinje.
Od ribe lovim sve što se da ulovit,ciple,ponekog lubina ,jegulju,lignje,sipe.Ranije bi ljeti od "riba" znao uloviti poneku stranjkinju.Nažalost zadnjih godina slabo, znao bi uhvatiiti poneku,lani sam zamalo uhvatio jednu a ova godina je bila recesija pa je bilo slabije nego lani. ;) ;D
-
Lp!
welcome z10
Lovski zdravo
Janez L
-
Pozdrav zagi
-
Pozdrav Matko i dobro dosao,
ima nas dosta lovaca i ribica ovde, samo sto meni ide bolje lov ;D
-
welcomeMatko
-
Dobro dosao i dobra ti kob z10!
-
Dobrodošao!!!! zagi zagi
P.S. ti si još u godinama kad možeš loviti sam,,,,,,,al nas ima starijih pa i kad dvojica lovima jednu ribu ostanemo su ..... ne ulovimo... ;) ;) zagi
-
lov i ribolov, kako stigneš sve to, dobro nam došao z10
-
Pozdrav kolega Matko dobro nam došao i čestitam ti na lijepom predstavljanju.
Pozdrav zagi
-
Pozdrav Matko!
Lijepo predstavljanje. No, bez obzira na recesiju drži se ti tih strankinja.
Pa će možda nakon lova, ribolova biti i pesi d4
-
Pozdrav,dobro nam došao i dobra ti kob! d1
-
Dobro nam dosao.
-
lov i ribolov, kako stigneš sve to, dobro nam došao z10
Hvala svima na dobrodošlici,nisam rekao da stignem sve to , već da sve to volim a stižem koliko se može i koliko mi druge obaveze dozvoljavaju.Nije baš onoliko koliko bi ja želio jer su to hobiji ,prednost moram dati poslovma od kojih živim.Međutim iz ljubavi prema tim hobijima znam zanemariti meterijalne stvari i neku sigurnu i dobru zaradu i jednostavno odaberem kada mi dođe , ono što volim a to je lov i ribolov. zagi
-
dobro došao dlovac telll
-
Pozdrav novom članu !
Ako nađeš malo vremena , pusti kakav recept za spremanje liski .