Forum LOVAC
Za goste i nove članove => Predstavljanja novih članova foruma LOVAC => Autor teme: danijelh - 30. 01. 2011. 17:03:49
-
Poštovani kolege lovci, moje ime je Danijel Horvat, imam 29 godina i iz Sesveta sam.
Lovac sam vrlo kratko, nekih godinu dana, i to na nagovor brata! U tom kratkom vremenu opskrbio sam se sa karabinom SAKO 85 u kalibru 300 WSM, Mauser 98 9.3x62, TOZ 34, HS 357 SIG. Navedeni arsenal govori koliko sam se zainteresirao za lov! Trenutno sam u postupku učlanjenja u LD Jelenski jarak - Vrbovsko. Svima zajedno želim dobru kob
-
zagi
-
Danijel, dobro došao na forum zagi, lijep arsenal za početnika. Puno uspjeha u korištenju istoga.
-
Hvala! Bilo je tu još komada ali sam ih dao na bubanj jer sam smatrao da mi ne odgovaraju kalibri!
-
Dobrodošao! ( d4)
Želim ti brzo učlanjenje u svoju LU i odlazak u novu lovnu sezonu... z10
Dobra ti kob!
-
Dobro dosao!
dobro si se zagrijao za lov, sem odlicnog arsenala i dobro bi dosao ulazak u to lovacko drustvo cestitam
-
pozdrav susjed i dobrodošao
-
Dobro dosao, a kako citam bit cemo i susjedi u LU Jelenski jarak.... zagi
-
Da? A koje si ti LD?
-
'Lipov vrh'... Kako ti iz Sesveta u Vrbovsko..?
-
Eto ja sam više u Gorsom kotaru nego doma. U tvom LD je moj prijatelj Lukšić Mihovil i Igor Tadej (novi član) ako se ne varam!?
-
Je, je, Luka a i zet po novom...:)
-
Znam da mi je Igor nedugo pričao da je postupak u tijeku. Eto kako je svijet mali! Nego daj na mail da ne kucamo po forumu puno...
-
Lp!
welcome z10
Lovski zdravo
Janez L
-
welcome welcome welcome welcome :Copy of prima:
Pozdrav Goran Krilas
-
pozdrav zagi
-
zagi