Forum LOVAC
Za goste i nove članove => Predstavljanja novih članova foruma LOVAC => Autor teme: ges - 22. 03. 2011. 14:39:22
-
Pozdrav svima!
Zovem se Danijel,imam 27 godina.Živim u srcu Podravine,član sam LU Golub godinu dana,a prije sam u istoj udruzi i stažirao.
Do sada mi je božica Dijana bila naklonjena pa je bilo ponešto i odstrela srneće,crne i sitne divljači te grabežljivaca.
Posjedujem dvije puške:sačmaricu IŽ 12(kalibar 12)i karabin CZ 30-06(Interarms mark x).
Imam i dva psa:dvije i pol godine staru zlatnu retrivericu i 10 mjeseci staru njemačku kratkodlaku ptičarku.
Svima vam želim Dobru kob!
-
welcome
-
dobro došao drago mi je da si imao uspjeha u lovu dobra kob d6
-
Lp!
welcome z10
Lovski zdravo
Janez L
-
Dobro nam dosao.....
-
Dobro došao ! d4
-
Dobro došao zagi zagi
-
pozdrav!
dobra kob
-
Dobrodošel Danijel -pozdrav DEDA M.... + zagi
-
Dobro došao Danijel zagi, agdje je to srce Podravine, jel u Osijeku ili Varaždinu
-
Ako kažeš da je Ðurđevac nevaljaš u Koprivnici,
a ako kažeš da je Koprivnica; znaš kakvi su picoki hao
Hlebine su srce Podravine z14
-
Dobro nam došao!
Dobra ti kob!
-
dobro došel imenjače... zagi
-
laz
-
To navek zide kak kome paše! Kaj se mene tiče,tam negdi imeđu Koprivnice i Ðurđevca. U ovom slučaju moje je selo, prema narodnoj predaji, selo največih škrtica. Al nije tak ;D
Hvala svima na dobrodošlici,lijepi pozdrav.
-
Boga ti, pa prema narodnoj predaji svi Podravci su škrti mogu mislit kaj je onda u tvom selu uf
šalim se naravno zagi
Kaj onda koje je to selo?
-
Novigrad podravski teaa zagi
-
Pa navek postoji neko ko je bolje škrt. Od svih podravcov najškrtiji su novigraci,a od njih valda nekakvi otočani... ;)
Da imaš pravo Miro,radi se o Novigradu Podravskom. Vidim da si upučen u te stvari,valda i ti imaš s tim (krajem ili mjestom?) nekakve veze?
-
Pa baš i nemam, ali imam nekih poznanika u Molvama
-
Ali svejedno valja biti dobro informiran,da se nebi zalomila kakva nezgoda npr. na putu,pa da znaš čemu se moreš nadati...
-
dobro došao!!! zagi
-
zagi