Forum LOVAC
Za goste i nove članove => Predstavljanja novih članova foruma LOVAC => Autor teme: Dentex - 06. 06. 2009. 08:34:30
-
Moje ime je Davorin i trenutno sam priprvnik te se nadam da ću krajem godine položiti lovački ispit, a onda (nadam se) svojim ponašanjem i djelovanjem kroz godine postati pravi lovac.
Imam 30 godina, u lov sam zaljubljen od malih nogu, ali sem tek sada dosegao "kritičnu masu" i odlučio se postati lovac. Inače se bavim i podvodnim ribolovom (dentex=zubatac). Moj pokojni djed je bio lovac i vjerojatno sam od njega pokupio taj lovački gen, jer nitko drugi u obitelji nije lovac, sve sami planinari i šetači. happi
Pozdrav svima i dobra Vam kob!
Davorin
-
Dobro dosao z10!
-
dobro došao u naš klub i sretno sa ispitom d4
-
teaa pozdrav z10
-
Dobro nam došao budući lovče teaa
Ima još podvodnih ribolovaca ovdje na forumu( i ja se već dugo bavim tim sportom)
-
Dobro nam doso i dobru kob ti zelim.
-
Pozdrav i dobrodošao
-
Dobro dosao Pripravnice,buduci Lovce .
Budi samo kao tvoj djeda i to je to
Javi se kad polozis sto i hoces.
Podvodni ribolov je vjerujem jako ljep sport (sobzirom da sam NEPLIVAC nemogu isprobati)imo sam kolegu u vojsci i monogo nam je pricao o tim CARIMA archery
zagi
-
Hvala svima na dobrodošlici!
Ima još podvodnih ribolovaca ovdje na forumu( i ja se već dugo bavim tim sportom)
Moram ovaj post pokazati svojima da nisam jedini, jer su mi rekli da nisam normalan i da šta mi nije dosta jedan "opasan" sport, nego sada moram i u kopneni lov! ;D
-
Dobro došao na forum! zagi